Pretraži

,,POČETAK JE BIO TRAUMATIČAN“: Ena Luna otkrila sve o trudnoći

Influence
0
Photo: IDJTV
  • Iskreno u početku jako čudno, naravno i ako to negde očekuješ i ne očekuješ. Ovo je bila ekskluzivna informacija kada sam to i saznala i zaista jedna nezavidna situacija. Toliko hiljada kilometara od kuće, pandemija, sve mi je prošlo kroz glavu. Taj početak je bio traumatičan – priznala je ona.

Ena Luna je istakla da je sada situacija potpuno drugačija i da je presrećna jer će nakon ćerke Nastje dobiti još jedno dete, a onda se dotakla promena koje joj se dešavaju trenutno.

– Samo još da se naviknem na te silne promene koje se dešavaju i fizičke i psihičke. I dalje nije izašao nijedan video na tu temu. Sve tako brzo izdešavalo. Tog momenta kada sam spontano odlučila da to objavim – rekla je.



Vlogerka je takođe progovorila o spekulacijama o trudnoći pre nego što je zvanično potvrdila da je u drugom stanju. 

  • Postojale su te neke spekulacije, iskreno odakle je to počelo ne znam. Ja to nikada nisam ni krila od ljudi sa kojima sam u kontaktu, koji me sretnu. Nisam želela da to podelim sa 200 hiljada ljudi, skoro 300 hiljada. Bilo mi je previše – otkrila je i dodala:

  • To je bila moja odluka i ja sam potpuno spontano dan posle Uskrsa odlučila da se meni baš ta fotka dopada i da ću da je objavim. Nema više kako sam se slikala, da li sam strane ili ovako. Sada je to momenat kada se baš primećuje. Nisam se još uvek navikla na svoj izgled. Hoću da kažem da sada uživam.

Ena Luna je takođe govorila o hejt komentarima zbog Versaće korseta koji je nosila, ali i o odnosu sa Dunjom Jovanić, a u emisiji imate prilliku da saznate i nešto više o Aleksandri Matrix i Hani koje su nedavno izbacile pesmu na idjvideos.tv Jutjub kanalu, a pored toga saznaćete šta su Leon i Breskvica spremili za publiku i još mnogo toga. Ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju u 20 sati na IDJTV-u, možete da je pogledate na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u podne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence