Pretraži

Angel Tatjana za IDJTV progovorila zašto strahuje za svoju bezbednost, pa spomenula i novog dečka

Influence
0
Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

Njenim najvernijm fanovima nije nepoznanica da Tatjana radi svoje sigurnosti ne kači svoju lokaciju u real time-u, a sada nam je otkrila i gd eje to bila skoro dva meseca.

  • Svakako ću podeliti to i u svom vlogu, a većina ljudi je i pogodila na kraju. Bila sam u Emiratima i Abu Dabiju, malo jače od mesec dana. Baš je bilo prelepo iskustvo. Uživeli smo se skroz. Sami smo pravili doručak, nije to više bilo kao da smo došli na nedelju dana u hotel. Lokaciju nisam otkrila, ne jer se pravim važna, nego zato što moram da se pazim kada izađem iz zemlje – započela je ona i otkrila nam koja je situacija bila ključna da oseti da više nije bezbedna.

  • Situacija se smirila, ali mi je savetovano sa više strana, pošto je to neka ozbiljnija količina ljudi, otprilike deset hiljada, koji žive svuda na svetu, da mi nije pametno dalje da pričam o tome. Barem ne u real time-u. Izbegavam i mamu da snimam i još neke stvari sam morala da izmenim. Situacija kada sam shvatila da ovo više nije šala je definitivno bilo tokom prošlog leta, kada sam kačila stvari za Dua Lipu, kada je bio ogroman hajp. U jednom trenutku, nakon šest, sedam dana, kada sam videla da mi Instagram puca od silnih poruka i da ne mogu da se odbranim, kao i da su mi stizale slike samog mog ulaza, sam shvatila ,,Ok, ovo je preozbiljno". Otišla sam posle toga sa braćom na selo, gde imam manje interneta i gde sam odvojena.  Tada sam shvatila da ovo nisu samo prazne pretnje – rekla je ona. 



S obzirom da od skoro ima novog dečka, zanimalo nas je kako je on reagovao na teret sa kojim se Tatjana nosi, kao i da li je on čovek sa kojim sebe ona vidi "zajedno do kraja života". 

  • Što se tiče mojih društvenih angažovanja, podržava ih i nema taj problem. Samo apeluje da pazim na svoju bezbednost i da ne delim lokaciju u real time-u. On nema društvene mreže i ne zanima ga to, pa mu je teže da shvati ovaj drugi deo, kao što je fotkanje, snimanje, slikanje storija pre nego što se jede, njemu je to  malo ,,Gde ti živiš?", ali ovo drugo podržava, jer vidi svrhu – otkrila nam je ona, pa bila iskrena kada je u pitanju zajednički život sa njim. 

  • Smatram da ako ne mogu sa nekim sada odmah da krenem da živim, ne vidim poentu u tome da trošim vreme. Možda je to malo rigorozno, ali to je jednostavno tako. Želim da postanem mlada mama, želim porodicu. Sa njim vidim sve to, ali me je život naučio da se nikad ne zna, pa ne mogu da kažem sigurno ,,To je to". Ali za sada, naravno, gradimo zajedničku kuću, živimo od prvog dana zajedno, neće se tu ništa specijalno promeniti. 

Tatjana je jedna od retkih koja svoje društvene mreže koristi i radi podizanja svesti svojih pratilaca kada su u pitanju društvene teme, a zanimalo nas je kako ona reaguje na to što mahom influenserke svoj sadržaj zadržavaju na bjuti blogovima, krpicama i sadržaju sličnom tome. 

  • Niko nema obavezu i mislim da je ružno navaljivati na te ljude , jer to je ipak nečiji glas. Niko ne može da kaže toj osobi da kaže šta ima da kaže, pogotovo na svojoj platformi. Svakako, mnogo puta sam se razočarala kada su u pitanju stvari gde nema diskusije, gde je skroz jasno da se radi o nečemu što svaka osoba treba da iznese i da se zalaže za osnovna ljudska prava. Razočaram se, ali sa biznis strane sam tek sada shvatila zašto to većina influensera sa naše scene to radi – rekla je Tatjana i otkrila da li se pokajala nekada što se upustila u ove vode. 

  • Ja ne, zato što ne planiram da zarađujem svoj novac na društvenim mrežama, ali razumem da neko ko zarađuje novac od influensinga u Srbiji, a i na Balkanu, ima publiku na celom Balkanu i te osobe su jako ograničene s tim šta mogu da iznesu, jer je to kod nas jako opipljivo. Često se te stvari tumače kao neki nacionalizam. Razumem ih, ali i često ne razumem – zaključila je jutjuberka za IDJTV portal, a njen intervju koji je sa našom voditeljkom Danicom Nikolić radila možete pogledati u petak od 20h u IDJHOT-u. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence