Pretraži

IRONIJOM OSVOJIO CEO SVET: Ovo je trenutno najpopularnija zvezda na društvenim mrežama

Influence
0
Screenshot: TikTok/ khaby.lame

Kabane Lame, kako mu je pravo ime i prezime, je okarakrterisan kao najveći car koji trenutno vlada društvenim mrežama i ne postoji osoba kojoj barem jednom nisu iskočili njegovi klipovi kojima obesmišljava tutorijale. On je Senegalac, sa Italijanskim državljanstvom, a na društvenim mrežama ga prate milioni – na TikToku skoro 70 miliona, dok na Instagramu ima "skromnih" 20 miliona. 

Njegov sadržaj se zasniva na ironiji, kojom komentariše razne tutorijale koji se pojavljuju na Internetu. 

Ono što je karakteristično za njegove klipove je što uspeva da nasmeje svoju publiku bez ijedne izgovorene reči. On ironično reaguje na preterane tutorijale koji pokazuju kako na komplikovan način da uradite prejednostavnu stvar.

Njihovi klipovi broje više stotina miliona pregleda, a jedan od gledanijih je klip u kom pokazuje kako se ljušti banana. 

On u uvodu pusti jedan od tih "fensi tutorijala" koji pokazuje kako se banana zapravo seče umesto da se ljušti. Na to Senegalac jednostavno oguli bananu i pokaže ljudima da ne bi trebalo puno pažnje obraćati na "nova pravila sa društvenih mreža", kad je život jednostavan.

Kabi mimikom i pokretima ruku pokazuje na negodovanje tutorijala, tako da njegovu poruku razumeju u celom svetu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence