Pretraži

Ovi influenseri su se pojavili u muzičkim spotovima (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/annalazarevic2 Instagram/sergejpajic_offiacial Instagram/irena_drobac

Vuk Mob poznat je po svojim specifičnim spotovima za koje se vrlo trudi, a nekoliko influensera imali smo prilike da vidimo u njegovim spotovima. U njegovom spotu za pesmu "TikTok Instagram" pojavili su se UkiQ i Sergej Pajić koji su svoju popularnost stekli upravo preko društvenoj mreži Tiktok, i važe za jedne od najpopularnijih tiktokera na našoj javnoj sceni. Međutim, oni nisu jedni koji su imali prilike da gostuju u spotu Vuka Moba,  pre godinu dana on je objavio pesmu "Ide gas" a na početku spota pojavljuje se jutjuber Choda, sa kojim se Vuk i privatno druži i imali smo prilike da ga viđamo i u Chodinim videima na jutjubu. Obe pesme, kao i spotove u kojima učestvuju ovi influenseri imate prilike da pogleda na IDJVideos.tv jutjub kanalu.


Poznato je već da grupa THCF priprema album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a nedavno su snimali spot za jednu pesmu koja će se naći na albumu. Priliku da se pojavi u tom spotu dobila je i popularna tiktokerka Irena Drobac, koja je putem svog Instagram profila obavestila svoje pratioce da se nalazi na snimanju spota ovog popularnog dvojca. Takođe, ona nije jedina influenserka koja se pojavila u spotu THCF, nedavno kada je izašla pesma "Panda" imali smo prilike da vidimo i jutjubera Kimija koji se pojavio u spotu, kao i njegov automobil BMW x6 koji je pozajmio za potrebe snimanja spota.
 



Influenserka Ana Lazarević, pored jutjub karijere ima i vrlo uspešnu muzičku karijeru, ali dobila je i glavnu ulogu u spotu In Viva za pesmu "Kakva Šteta", a ona je kasnije u svom vlogu istakla da joj je bilo divno na snimanju spota, da su Neven i Igor i te kako prijatni, i da je za nju ovo sve jedno veliko iskustvo s obzirom da joj je to prvo pojavljivanje gde glumi u nekom spotu.



Andrija Jo pre dve godine izbacio je pesmu "Opusti se" u saradnji sa Dženi Martin iza koje stoji IDJVIDEOS produkcija i koju možete poslušati upravo na IDJVIDEOS.TV jutjub kanalu. On je među prvima u spotu doveo popularne influensere. Pa tako imamo prilike da vidimo njegovu koleginicu ali i prijateljicu Leu Stanković i njenu sestru Saru Stanković, a pored njih pojavile su se i Jana Dačović, Anastasija Grujić i još neke Andrijine koleginice koje nisu krile da su se vrlo zabavile na snimanju spota svojih kolega Andrije i Dženi.



Koji popularni influenseri su se još pojavljivali u određenim spotovima možete pogledati u emisiji IDJTube News u videu ispod teksta.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence