Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJHOT: Anna Lazarević o svojim modnim promašajima (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Anna je sa Ninom pregledala fotografije svojih odevnih kombinacija i prokomentarisala svaku, ali i priznala da li postoje neke koje bi promenila.

– Sigurno bih nešto promenila – rekla je ona.

Prva kombinacija je bila sa snimanja spota za pesmu grupe "In Vivo", na kojoj je nosila šljokičavi top, farmerke i jaknu.

– Imala sam stilistu, tako da faktički ja ovo nisam smislila. Ali mi je super osmišljeno, čak mi je to bio i najbolji stajling na setu. Top mi je strava, volim šljokice, farmerke su mi super. Čak sam htela da idem i da ih kupim. U ovom slučaju te farmerke i to malo ispisano ovde mi nije preterano, bar po mom ukusu – istakla je jutjuberka.

Na putovanju za "Guess" kampanju blogerka je ponela dugačku lepršavu haljinu, što odudara od njenih kombinacija. S obzirom na to, ona je podelila svoje mišljenje o njoj.



– Moram reći da sam bila skeptična da li će mi stajati ili ne, ali kada je vidim ovako, nikad ne bih rekla da bih je izabrala. Izabrala sam jer ide kao letnja varijanta, nekako se nisam videla u dugačkoj haljini, dok ovu nisam obukla. Mislim da se to godinama nosi i da to nije ništa novo. Meni se to iskreno dopada – kazala je.

Anna je pokušala da isprati i jesenje trendove, jedan od njih je karirana jakna i crne pantalone.

– Taj stajling sam smišljala dugo i slikao me je Andrija. Ova jaknica je trend od ove godine, ja sam ga obožvala. Kupila sam jedno pet ovakvih jaknica. Farmerke su mi ogromne, pa su nekako pokušali da mi budu malo manje za sliku. Mat braon, uklopila sam boje, a i tada sam bila plava. Taj stajling mi je najbolji do sada, da izuzmemo onu haljinu – priznala je Anna. 

Iako je trend sa mašnama prošao, Anna je ipak ljubitelj ovog stila, pa je pohvalila svoj izgled u jednoj haljini na kojoj ima veliku mašnu.

– Meni se ja kao ja na ovoj slici uopšte ne sviđam kako sam ispala, a što se tiče haljine zaista nemam nikakvu primedbu. Meni je mnogo dobra haljina, čak mi je žao što je nisam obukla za maturu. Sad bi zlatni kaiš i srebrni sat tako upao u oči, ali eto – objasnila je.

Pogledajte kako je Anna ocenila svoje ostale stajlinge:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence