Pretraži

LJUDI GA OSUDILI: Baka Prase pokazivao provokativne fotke devojke Anje svome ocu

Influence
0
Photo: Instagram/bakaprase

Na samom početku oni su ispričali njegovom ocu kako su se upoznali i da je Anja bila jedna od mnogih koju je muvao. Da je popularni jutjuber muvao dve godine i da je pored svih tih devojaka koje je muvao pored nje, Anja bila ta koja mu je osvojila srce

Bogdan je svom ocu otkrio da se Anja bavi slikanjem, nakon čega mu je pokazao jednu fotografiju, gde je Anja pozirala u kupaćem kostimu, gde joj se vidi zadnjica. 

Njegov otac stao je na stranu Anje te je prokomentarisao da je njegov problem što on na slici gde se vidi njeno telo i faca, primećuje samo to. 

Mnogi su ovaj video prokomentarisali kao neukusan i osudili zbog toga kako je Anja došla na upoznavanje sa Bogdanovim ocem, u kratkom šortsu i topu sa golim stomakom, kao i ono o čemu si pričali sa njim.  Jedan od mnogobrojnih komentara glasio je:

– Ovo je stvarno katastrofa, ni stida, ni srama, dosla gola, digla nogu, prica gluposti, ali najgore od svega je pokazivanje dupeta i komentarisanje sa sveštenikom i ocem svog dečka! Boleštija! Anja Blam.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence