Pretraži

NOVI SKANDAL: Zorannah optužena za prevaru! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Kako se navodi, popularna Zoranah, prevarila je na desetine svojih pratilaca i fanova za svote od 25 do 200 dolara koje su dali za mesečnu pretplatu na njen zvanični sajt na kom je ona planirala da objavljuje ekskluzivne fotografije i video-snimke, kao i da privatno komunicira sa svojim pratiocima.



Iako su pratioci mesečno uplaćivali određenu svotu novca, ona to nije ispoštovala s obzirom na to da očekivanog sadržaja nije bilo. 

Na priloženim fotografijama se jasno vidi da Zorannah prve i poslednje objave na svom sajtu imala pre osam meseci, kad je u jednom od svojih videa na Jutjubu i najavila da lansirala svoj novi sajt koji funkcioniše po principu platforme za odrasle Onlyfans.

– Ne otvaram nalog na sajtu za odrasle, moj sajt će biti na mom starom blogu. Nisam ja došla na tu ideju, nisam ja razmišljala o tome, zvala me jedna američka agencija. Taj čovek je jako ozbiljan, poslao mi je celu svoju biografiju, CV, radio je s nerealnim kompanijama. Dakle, vi platite da se pretplatite, i za taj osnovni paket imate određeni sadržaj. Ako ja, na primer, želim da pričam o depresiji, što nije nešto što bih baš želela da podelim sa svima, stavim da taj video košta malo više, ko želi da sluša na tu temu i ko želi da ga plati dobrodošao je da to uradi – rekla je influenserka u svom videu na Jutjubu.

Screenshot: zorannah.com

Screenshot: zorannah.com

 

Screenshot: zorannah.com

Screenshot: zorannah.com

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence