Pretraži

DEČKO, BRAČNE PONUDE, SKUPOCENI AUTOMOBILI: Sve što niste znali o Sari Tkd! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Sara Damnjanović rođena je 16 decembra 1997. godine, i važi za mutlitalentovanu devojku. Ona se probala na više različitih polja i ostvarila veliki uspeh. Ona je mis fotogeničnosti, turizma i interneta, voditeljka, sportska novinarka, tekvondistkinja sa crnim pojasem, fitnes model i zaštitno lice nekih brendova.



Damnjanovićeva je osvojila medalje na značajnim evropskim takmičenjima u tekvondu i bila je šampion na Balkanu zbog čega je mladima veliki uzor.

Ono što Saru izdvaja od ostalih devojaka jeste to što pored borilačkih veština obožava fudbal i igra ga čitav život. Ona je jednom prilikom istakla da redovno prati fudbalske utakmice s obzirom na to da je sportski novinar i ima veliki broj udvarača fudbalera od kojih dobija bračne ponude.U pitanju su veoma zvučna imena iz sveta sporta, a radi se o igračima Mančester junajteda, Sevilje, Milana, Bešiktaša i Barselone.

Sara je vrlo aktivna na svim društvenim mrežama, ali često ističe da svog ljubavnog partnera ne želi da eksponira javno. Ona ne krije da je u srećnoj emotivnoj vezi, ali da nema potreba da javnost zna ko je u pitanju, a jednom prilikom istakla je da će javnost saznati ko je njen partner tek kada odluči da sa tom osobom osnuje porodicu i uda se za njega. Takođe, ne krije da voli da putuje sa svojim momkom, i da joj je on velika podrška kada je njen posao u pitanju. Iako nije objavila zajedničku fotografiju sa njim, često priča o svojoj emotivnoj vezi.

Zbog čega se često nalazi na meti kritika, ali i sve o njenim skupocenim automobilima možete saznati u novom izdanju emisije IDJTube News u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence