Pretraži

„RAZVILA SAM OPSESIJU, TO MI JE ULILO SAMOPOUZDANJE“: Kajli Džener nikad otvorenije o plastičnim operacijama i nesigurnostima sa kojima se suočavala

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Kajli je sada iskreno progovorila o svemu što je radila, kao i tome kako je majčinstvo izmenilo njene stavove po pitanju izgleda i operacija.



Imali smo prilike da kroz rijaliti šou vidimo kako Kajli odrasta i njenu nesigurnost po pitanju svojih usana. Postala je poznata po precrtavanju svojih usana sve dok nije stavila filere sa samo 17 godina. Ona je u jednoj od epizoda priznala da je to nešto što je dugo želela da uradi. 

Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Kajli je potom, nekoliko godina kasnije, otkrila da je upravo zbog svojih usana razvila opsesiju prema šminki, a potom i pokrenula svoju kompaniju koja se bavi proizvodnjom šminke i kozmetike.

Imala sam jako mala usta, ali nikada nisam razmišljala o tome sve dok nisam imala svoj prvi poljubac i taj dečko mi je rekao da se jako dobro ljubim, ali da imam jako tanka usta. Razvila sam nesigurnost zato što mi je neki dečko rekao nešto. Onda sam razvila opsesiju i počela da precrtavam usne i to mi je ulilo samopouzdanje.

Foto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Foto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Pored usana, Kajli je porekla da je uradilo bilo šta drugo na licu i istakla da šminka i konturisanje mogu totalno da izmene nečiji lik i crte lica.

Nedavno, mlada zvezda je otkrila za HomeGirl časopis koliko je počela da voli sebe i svoj prirodan izgled nakon što je postala majka i vidi sebe u svojoj deci.

Vidim sebe u ćerki i sinu, ali u Stormi naročito jer ona izgleda isto kao ja. Vidim moju lepotu u nju i zbog toga volim sebe još više. Uvek govorim Stormi da je savršena kakva jeste i da uvek bude sigurna u sebe.

Kajli je istakla da je s godinama stekla neverovatno samopuzdanje, ali i da joj nikad ništa nije smetalo u vezi njenog izgleda osim usana.

Bila sam nesigurna u vezi usana i zato sam uradila filere i to je bila najbolja stvar koju sam mogla da uradim. Nikad nisam zažalila. Ali ja sam uvek mislila za sebe da sam slatka – rekla je za HomeGirl.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz