Pretraži

Anna i Andrija Jo otkrili koja aplikacija bi mogla da zameni Instagram (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Sa aplikacijama Instagram, WhatsApp i Facebook je sada sve u redu, a kako su čelnici ranije rekli, to je bio samo manji problem i takve stvari se retko dešavaju.

Mnogi su postavili pitanje gde bi se influenseri oglašavali da na neko duže vreme aplikacije od kojih zarađuju nestanu.

Anna Lazarević je bez mnogo razmišljanja izabrala Youtube.

– Youtube definitivno zato što ja provodim više vremena možda tamo nego na Instagramu. Na Youtube-u vidim ko i šta je postavio, neke stvari koje sam možda ja postavila. Ponekad uhvatim sebe da pogledam svoj stori 10 puta, jer mi se sviđa to što sam stavila – istakla je ona i dodala:



– Svakako Youtube, jer tamo snimam i tamo mogu koliko god minuta želim da pokažem nešto što sam snimila. Mogu da se stavljaju i storiji, i postovi, i citati, kao što je moglo nekad na Facebook-u. 

Andrija Jo se odlučio za TikTok, ali se kasnije predomislio.

– Iskreno možda ljudi neće verovati šta hoću da kažem, ali možda bi TikTok mogao da zameni sve aplikacije. Dodali su da videi mogu da traju i do 3 minuta, mogu da se snimaju neki dugi vlogovi, može bilo šta da se snima. TikTok mi je kul – rekao je.

Na kraju je ipak izabrao Youtube kao i Anna.

– Youtube mi je ipak, tu mogu da se stavljaju i postovi, i slike, i videi, tako da je to sve što druge aplikacije nude. Ipak Youtube, greška – objasnio je.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJMash" i saznajte šta su Anna i Andrija rekli o tome da li Tviter može da zameni Instagram, kao i da li pad mreža može da utiče na zarade influensera:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence