Pretraži

SVETSKIM ZVEZDAMA ZABRANJEN ULAZAK U OVE ZEMLJE: Zašto su Bijonse, Gaga, Selena i Điđi nepoželjne u pojedinim državama?

Showbiz
0
Foto: Instagram/selenagomez, justinbieber, gigihadid

Ova lista se sastoji od velikih zvezda koje bi većina ljudi bila oduševljena da vidi ili upozna. Mada je teško zamisliti oni ipak nisu negde dobrodošli, svojim postupcima su izazvali nezadovoljstvo vlasti, te se njihovim fanovima neće pružiti prilika da ih upoznaju.



1. Selena Gomez

Obožavana od strane miliona, Seleni je ipak zabranjen ulazak u Rusiju i Kinu. Pevačica je imala zakazan koncert u Rusiji 2016. godine, međutim vlasti su sprečile njen koncert i otkazali su joj vizu. Kao razlog su naveli Selenino podržavanje LGBT zajednica koje se direktno suprotstavlja državnom zakonu o ovim zajednicama.
Kina joj je odbila vizu zbog njenih fotografija upoznavanja sa Dalaj Lamom.


2. Lejdi Gaga

Lejdi Gaga je 2012. godine zakazala koncert u Indoneziji od kog je bila prinuđena da odustane jer su joj indonezijske vlasti odbile izdati dozvolu za kocert jer se islamska zajednica usprotivila dolasku pop pevačice, nazivajući je vulgarnom i opasnom po moral ljudi.


3. Bijonse

Malezijske vlasti otvoreno su zabranile održavanje koncerta svetskoj zvezdi. Bijonse nije dobrodošla u ovu zemlju zbog svog oblačenja. Nema dekoltea, nema pokazivanja ramena i kolena i slično, a to Bijonse nije bila spremna da ispoštuje. Po njihovom mišljenju pevačica je previše provokativna što je bio razlog njene zabrane u ovoj zemlji, piše portal Teen385.


4. Džastin Biber

Popularni pevač je pre 10 godina napravio određene fotografije na Kineskom zidu koje su uvredile stanovništvo, a potom je 2014. godine uhvaćen kako divlja pekinškim ulicama na skejtbordu. Džastin je nakon toga planirao da 2017. održi kocert, međutim pekinške vlasti su ga odbile. Oni su zarad očuvanja reda odbili ovog "izvođača lošeg ponašanja" kako su ga okarakterisali.


5. Điđi Hadid

Điđi je takođe zabranjen dolazak u Kinu. Naime, njena sestra Bela je objavila fotografiju Điđi koja drži kolačić u obliku Bude i pri tom je napravila grimasu koju su kineske vlasti protumačile kao uvredljivu i kao podsmeh Budi. Nakon ovoga, ona je bila napadnuta na društvenim mrežama kako promoviše stereotipe i rasizam. Điđi se javno izvinila, međutim to nije sprečilo kineske vlasti da joj zabrane ulazak u zemlju što ju je koštalo angažmana na reviji Viktorija Sikreta.


6. Kejti Peri

Čini se da Kina ima najrigoroznije zakone, jer je i pevačici Kejti Peri zabranjen ulazak u ovu zemlju. Razlog za to je malo drugačiji od ostalih. Naime, Kejti je podržala nezavisnost Tajvana zbog čega više nije poželjna u Kini.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz