Pretraži

PODELILA TUŽNE VESTI: Lea Stanković ostala bez člana porodice

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Naime, Lea je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa sa svojim pratiocima često deli zanimljivosti iz svog života, zbog toga je odlučila i da tužne vesti podeli sa svojom publikom i objasni zbog čega nije bila aktivna ovih dana.

– Zdravo ljudi, osećam potrebu da vam se javim, s obzirom da sam prošle nedelje rekla da nisam otišla u Beč i da se nešto dešava. Iskreno, jako mi je teško što o ovome treba da pričam ovako ovde, i razmišljala sam da li to da uradim ili ne, ali ja se bavim ovim poslom kojim se bavim, da se ne bavim ovim radila bih u banci, i tamo bih morala da kažem o čemu se radi, a pritom ovo je platforma za koju ja treba da snimam, da budem nasmejana, raspoložena i tako dalje, iako ti nimalo nije lako u ovoj situaciji, tako da sam iz tog razloga i želela da popričam sa vama – započela je ona.



Ona je nekako skupila snage i kroz suze otkrila da je iza nje teška nedelja, s obzirom na to da je izgubila člana porodice.

– Ja stvarno kroz koji god težak trenutak da sam prolazila i šta god da se dešavalo, nikada jednostavno nisam pričala o tome i uvek sam imala u tim trenucima bar nasnimljen materijal koji ide dalje u tom trenutku, ali sada je drugačija situacija te je bolje da kažem. Prošle nedelje kada je trebalo da idem u Beč, mog deku su primili u kovid bolnicu i bio je na respiratoru, ubrzo nakon toga je i preminuo. To je moj deda za kog sam bila mnogo, mnogo vezana, kog ste vi viđali u videima, koji se pojavljivao kod mene u videima, koji je bio snažan, jak, vitalan i to sve, ali jednostavno nije preživeo. Moj deda dok je živeo, bio je izuzetno srećan, nasmejan čovek, koji je voleo da živi, dok nije dobio koronu stalno je nešto radio, bio je uvek tu za nas, mene je podržavao od mog prvog dana snimanja je bio tu za mene, razumeo se u sve, gledao svaki moj video, kažem čak je i učestvovao u njima. Znam da bi za njega sada bilo najteže da ja odlučim da sedim kući i patim, tako da se ovo neće ni dogoditi. Odlučila sam da radim normalno, opet kažem ovo je posao kao i svaki drugi, ja imam godišnje ugovore, godišnje saradnje, na mesečnom nivou objave i tako dalje, znam da bi i njega učinilo srećnim da mi nastavimo da živimo normalno. I da bi bio izuzetno ponosan na nas da vidi da se i dalje trudimo i radimo maksimalno. Tako da ja ga volim najviše na svetu, i ono što nosim u svom srcu i uspomena na njega je jedno, život mora da ide dalje – objasnila je ona.

Lea je na kraju istakla da je dugovala svojoj publici objašnjene i da od danas aktivno kreće sa radom, kako bi fanovi što pre uživali u njenim videima.
 

Photo: Instagram/lastankovic

Photo: Instagram/lastankovic

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence