Pretraži

Baka Prase sa suzama u očima ispričao svoju stranu priče o odnosu sa Kikom

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Baka Prase

On je klip nazvao ,,Rastali smo se kao prijatelji" i u istom je objasnio da, iako su ranije bili u "drami", je to daleka prošlost i da su se u poslednje vreme družili. 

– Pre dve godine kada smo se svađali i bili u Jutjub drami, mediji su pisali da napadam ljude koji imaju rak. Kika nije imala rak. Sada su mediji objavili da sam ubica i da sam odgovaran za smrt deteta, jer smo bili u drami. Svi su skočili za moj vrat i uprli prstom u mene, bez da provere da li je istina što mediji pišu, da se ubila zbog internet nasilja. Javne ličnosti se žale da mediji pišu lažne naslove, a onda to zanemare, jer ide u njihovu koristt – rekao je Bogdan.



– Bili smo u drami. To je bilo pre dve godine. Svi dobijaju hejt kada su javne ličnosti. To se završilo. Hoću da ljudi znaju da smo se rastali kao prijatelji. Svima će biti glupo kad se bude saznao pravi razlog. Ne, nije bilo internet nasilja. Mi smo posle svega komunicirali. – dodao je on. 

Bogdan je na snimku vidno potrešen i više puta su mu suze navirale, ali pokušavao je da se suzdrži i da ispriča priču do kraja. 

U više navrata on je istakao kako je i sam pomislio da je odgovoran zbog onoga što se desilo, ali da više ne sumnja, jer su mu se javili njeni prijatelji i objasnili celu situaciju, međutim, on iz poštovanja prema Kristini ne želi da otkrije šta se krije iza svega. 

Takođe, istakao je da je na videu isključena monetizacija. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence