Pretraži

Lea Stanković za IDJ sumira 2021. i govori o planovima u novoj godini

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea pripada mlađoj generaciji influensera i ona se itekako trudi kada je njen posao, što je u prethodnoj godini i dokazala, kada je ostvarila uspešnu saradnju sa brojnim brendovima.

Ona je za naš portal ukratko sumirala 2021. godinu, a na pitanje kako je ocenjuje, Lea kaže:

– Ova godina je bila jako turbulentna, bilo je dosta prelepih stvari, ali nažalost i onih manje lepih. Izgubila sam bliskog člana porodice, ali nastavljamo dalje i spremamo se za nove uspehe. Uspeh iz prethodne godine koji bih izdvojila svakako je kampanja za Huawei telefon i to što sam postala njihovo zaštitno lice. Mislim da je ta kampanja prošla zapaženo, niko je nije propustio, što se tiče bilborda i reklama. Definitvno je to moj najveći projekat u ovoj godini.

Photo: Instagram/lastankovic

Photo: Instagram/lastankovic

Kada su u pitanju njeni planovi za novogodišnje praznike, ona kaže da ih provodi svake godine na sličan način.

– Što se tiče novogodišnje večeri, svake godine imam tradicionalno okupljanje sa porodicom. Tada otvaramo poklone, večeramo, pa onda svako ide svojim putem. Ponekad ostanem i kod kuće, nekad idem negde, ali porodično okupljanje praktikujemo svake godine.

Influenserka navodi i koje su njene želje za novu godinu.

– Nadam se da će u 2022. godini korona nestati zauvek i da se više nikad neće vratiti. Ujedno, i to da ćemo moći normalno da zagrlimo bilo koju osobu, da izađemo, provedemo se, bez razmišljanja da li ću nekoga zaraziti posle toga. To zaista očekjujem, bar za početak. A, kada su u pitanju očekivanja i planovi za novu godinu, upravo nas je pandemija naučlila da ništa ne možemo da planiramo unapred i da je nezahvalno govoriti o tome. 

Mlada jutjuberka je jedno vreme razmišljala i o životu van Srbije, a otkrila nam je i šta ju je sprečilo da napravi ovaj korak.

– Ja sam jako zadovoljna ovde što se tiče posla i generalno svega. Kada se desila korona, koju niko nije želeo, ona je donela mnoge loše stvari, međutim meni je donela to da sam morala da donesem odluku da li ću ostati ovde ili ću ići preko. Ipak, upravo zbog pandemije sam morala da ostanem. Prethodno sam jako dugo razmišljala šta da radim, ali pandemija je presudila. Mislim da mi je to bio znak da bar još neko vreme budem ovde. Videćemo kako će se stvari odvijati i kakve će mi biti želje u budućnosti.

Photo: Instagram/lastankovic

Photo: Instagram/lastankovic

Lea je za naš portal otkrila i kako je došla na ideju da počne da se bavi ovim poslom, ko joj je najveća podrška i da li ima uzore na koje se ugleda.

– Kada sam počinjala, što je bilo pre šest godin i zapravo ne tako davno, kod nas to još uvek nije bilo razvijemo. Postojalo je par jutjubera – Zoranah, Marija Žeželj, Jana Dačović, Ruća Rupić i to je to. Njih sam i gledala, počela sam da gledam te videe sa mamom, koja mi je dala predlog da i ja to probam, kad već idem na glumu, ples, manekenstvo,…Počele smo to zajedno da radimo, to je bio naš hobi da ja snimam, ona gleda, nabavljamo zajedno materijale za videe. A, onda je hobi prerastao u posao.

Inače, pored obaveza za posao kojim se bavi, Lea je i student. Mi smo je upitali kako uspeva da uklopi te dve stvari i da pronađe balans, na šta je ona rekla:

  • Što se tiče posla i fakulteta uspevam to da balansiram. U proteklom periodu sam imala veliki broj ispita i bila sam posvećena tome, dok imam periode na fakultetu kada prođu ispiti, pa je aktuealan samo posao. Uvek se tako ponašam, ili nekad pola-pola, ili samo jedna stvar bude u fokusu, zavisi šta je u tom trenutku prioritet.

Ipak, jedna stvar koja joj otežava sve to je i njen dobropoznati komišija, koji već duže vreme izvodi radove na njegovoj kući, a koji pravi nesnosnu buku.

– Kada je u pitanju komšija koji buši, imam da mu poručim da ga lično pozdravljam i da ga zamolim da u novoj 2022. godini završi svoju kuću i da mu ne padne više na pamet da buši dok ja živim u njegovom kraju.

Za kraj, osvrnuli smo se i na jedan tragičan događaj koji je obeležio 2021. godinu, a u pitanju je samoubistvo mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić. Prema pojedinim mišljenjima, Kika se dugo borila sa nasiljem na internetu. Kako izgleda život jutjubera i da li se nekada Lea susrela sa negativnim komentarima, ona objašnjava:

– Što se tiče konkretno tog slučaja, ja moram da kažem da ne znam šta se tačno dogodilo, odnosno šta je konkretno bio okidač da izvrši samoubistvo. Jednostavno nisam poznavala, devojku sam poslednji put videla pre dve i po godine. A, kada su u pitanju komentari, naravno da sam i ja imala one negativne, svako od nas se nažalost susreće sa kritikama. To jednostavno postoji, postojaće i moramo da nađemo neki način da se mi sami nosimo i borimo sa tim stvarima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence