Pretraži

PRETILI MU SMRĆU: Baka Prase otkrio razlog napuštanja Srbije

Influence
0
Screenshot: Youtube/ bakaprase

Kako se posle smrti pokojne jutjuberke Kike podiglo dosta prašine i kako su mnogi krivili Bogdana za učinjeno, Bogdan se povukao iz javnosti, a danima unazad mediji pišu kako je napustio Srbiju zbog gnusnih poruka, hejta i pretnji smrću koji je dobijao nakon nemilog događaja. 

U novom videu on je potvrdio te navode, te otkrio da je kod mame i tate u stanu u Amsterdamu, ali i da je sa njim otišla i Anja, njegova dugogodišnja devojka. 

Takođe, otkrio je da je prodao i svoj ferari, kako bi kupio stan, a dok čeka da ga srede boravi kod roditelja.



Bogdan je ostao dosledan sebi i svojim fanovima rešio da kaže istinu i ispriča svoju stranu priče. 

  • Ne znam šta će dalje da bude uopšte, nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati uopšte. Ne osećam se više kao da želim da snimam – započeo je on i otkrio da će da počne da radi kako bi opstao tamo, jer mu je na jutjubu isključena monetizacija. 

  • Nisam više mogao da se nosim sa tim pritiskom, bilo je previše za mene. Eto, sada je ovakva situacija. Iskreno se nadam da me razumete, da ćete podržati moju odluku i da moja odluka neće doći na osudu. Smatram da je tako moralo da bude i da je tako najbolje. Krivo mi je, volim i voleo sam da snimam – dodao je Bogdan. 

  • Ne zaboravite da ćemo zauvek ostati institucija. Ja sam vaša Baka, vi ste moji unuci, to će zauvek ostati tako, to nemojte da zaboravite, ali za sada, sve to mora da se skloni u stranu i da se ostavi iza nas. Možda se jednog dana vratim, možda ne, možda samo produžim dalje. Možda se zadržim ovde, ko zna – zaključio je on.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence