Pretraži

Ovo su najzgodnije influenserke na našoj sceni (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa Instagram/emaradujko

Anatonina Lukić od kada se pojavila izaziva veliku pažnju na našoj sceni. Ona se našla na ovoj listi u izboru od 30 devojaka, a vaši komentari za nju su bili najčešći da je na njenom telu sve skladno i u proporciji te da važi za jednu od najzgodnjihijh.



Po mišljenju mnogih Marija Žeželj je trebalo da se nađe i na nekoj poziciji više s obzirom da se ona bavi i manekenstvom i vrlo vodi računa o svom izgledu. Međutim čini nam se da su se njeni fanovi malo uspavali i da zbog toga ova influenserka nije dobila bolje mesto na našoj listi, ali ono što ne možemo da osporimo je da ova mlada jutjuberka ima sjajne videe na temu zdavlja i fitnesa na svom kanalu te da tajnu svog perfektnog izgleda nesebično deli i sa svojim pratiocima.

Nedavno se pojavila na našoj sceni i sve je oduševila svojom figurom. Ona je do skoro bila devojka popularnog influensera Bake Praseta kako je i javnost saznala za nju. Mnogi su oduševljeni njenim izgledom i ono što je neminovno je da se ova devojka vrlo trudi da odrzi svoju liniju.

Ko se našao na trećem, drugom i prvom mestu pogledajte u novom izdanju emisije IDJTube News.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence