Pretraži

SLIKA IZ DETINJSTVA: Da li prepoznajete našu popularnu tiktokerku?

Influence
0
Screenshot: Instagram/t.popovska

Teodora se na Instagramu družila sa fanovima, koje je, između ostalog zanimalo i kako je influenserka izgledala u najranijem periodu života.

Ona je potom rešila da ispuni želju obožavaocima, te je posavila čitavu seriju slika iz detinjstva, što je njene fanove jako obradovalo.

Jedna fotografija posebno se izdvojia i nasmejala sve.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

U pitanju je ona na kojoj je Popovska pozirala na kuhinjskoj radnoj povrđšini, tik pored šporeta, a na sebi je imala teksas suknjicu i crnu majicu. Kako se vidi na slici, tiktokerka je tada imala svetlu boju kose i nosila je šiške.

Njen širok osmeh pokazuje da je bila izuzetno srećna, a Teodora je prokomentarisala sliku i uporedila se sa svojom koleginicom Emom Radujko.

  • Bila sam Ema Radujko pre nego što je ona bila Ema Radujko – napisala je Popovska uz emotikom smajlija koji plače od smeha i srca u plamenu, što je nasmejalo njene pratioce.


Podsećamo, mlada influenserka nedavno se oglasila zbog eksplicitnih fotografija koje joj šalju pratioci, a na kojima misle da je ona.

Ipak, ona je te navode demantovala.

  • Poslednjih par dana pošto stalno čitam zahteve za poruke, primetila sam da mi šaljete eksplicitne fotografije nekih devojaka. Kruže priče da su moje i vi me pitate jesu li moje. Na slikama zaista nisam ja – odgovorila je ona tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence