Pretraži

IMA NOVU BOJU KOSE: Wajwai drastično promenio imidž (FOTO)

Influence
0
Photo: IDJ

Wajwai važi za jednog od najpopularnijih influensera u našoj zemlji, a publiku je osvojio svojim videima humorističkog sadržaja, ali i stilom.



Niame, otkako se pojavio, ovaj tiktoker prepoznatljiv je po svom pomalo ekstravagantnom stilu, posebno kada je reč o njegovoj frizuri koja izgledom podseća na oblik pečurke.

I dok je do sada imao svetlo smeđu kosu, on je rešio da je vreme za promenu te se uputio u frizerski salon i odatle snimio fanovima video na kojem se jasno vidi da je odlučio da ofarba kosu.

On je usnimio i deo tog procesa, kao i konačni izgled. Prema tim fotografijama, vidimo da se Wajwai odlučio za crvene pramenove.

Screenshot: Instagram/wajwai

Screenshot: Instagram/wajwai

 

Sudeći prema njegovoj reakciji, njemu se ova promena veoma dopala te se kolažom slika pohvalio i svojim obožavaocima.

Podsećamo, Andrija je postao i voditelj regionalnog takmičenja IDJShow, a publika je prvu audiciju za trku talenata imala prilike da vidi prethodne nedelje na našem IDJTV kanalu. Tada se u ulozi IDJCouch-a našla pevačica Teodora Džehverović, dok je Wajwai voditeljski posao obavljao zajendo sa Danicom Nikolić, voditeljkom koju je publika imala prilike da upozna u našim IDJHOT emisijama.

Naredna epizoda, odnosno druga audicija emitovaće se na našem kanalu sutra s početkom od 20 sati, a ovog puta u žiriju će biti popularni izvođač Relja Popović i njegov tim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence