Pretraži

Teodora Popovska progovorila o izgledu svojih obrva i otkrila da li često plače

Influence
0
Photo: Instagram/t.popovska

Iako je tiktokerka istakla da je istrajna u odluci da ne treba da pravi promene kada su njene obrve u pitanju, Teodora je nedavno poslušala svoje fanove i stanjila svoje guste obrve. 



– Zašto ne središ obrve, no hate – je bila jedna u nizu izjava njenih fanova na Instagramu koja ju je podstakla na ovaj korak.

Ipak, ta promena bila je drastična za nju i nije joj se dopala. 

  • Ne osećam se kao ja, puštam moje nazad – rekla je ona ranije na svom TikTok nalogu.

Popovska je sada objasnla da ne planira ponovo da stanji svoje obrve ili da radi bilo kakve korekcije na licu, jer je zadovoljna svojim trenutnim izgledom i ne želi da se prilagodi mišljenju njenih fanova. 

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

– Shvatila sam da nema potrebe da ih stanjujem toliko da bi se uklopile u "beauty standard", ako se meni lično ne sviđaju takve – rekla je tiktokerka, koja je potom svojim fanovima otkrila da li često plače i da li se slika u tim trenucima.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

  • U većini slučajeva se slikam kada se smirim jer su mi oči prelepe nakon plakanja. Ako je baš u trenutku plakanja verovatno slikam nekoga sa kim pričam u momentu. Nisam u fazonu "Vau ljudi plačem"! – istakla je Popovska svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence