Pretraži

„LJUBOMORAN SAM U VEZI“: Dušan Petrović otvoreno o ljubavnom životu (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Dušan je pre četiri meseca objavio svoju prvu pesmu "Krug" koja je za kratko vreme osvojila publiku, a ubrzo nakon toga on je otkrio da uveliko radi i na drugoj numeri.



On je sada pred našim kamerama otkrio i nekoliko detalja vezanih za taj projekat.

Ja sam i prvu pesmu snimio jer mi se to snimalo u tom momentu, iz ovog ugla mogu da kažem da mi je to bio neki hir, i da sam stvarno to želeo. Druga pesma je spremna, kada će da se snimi zavisi od obaveza, videćemo – rekao je influenser.

Kada je reč o njegovom ljubavnom životu, Dušana su fanovi često spajali sa ponatim devojakma, što mu, kako kaže, ne smeta, već imponuje. Ipak, dodaje, još uvek nije pronošao svoju srodnu dušu.

Nemam vremena za ljubav, konstantno radim. Tokom snimanja upoznajem predivne devojke, radne, uspešne, i shvatam da mi je potrebna ddevojka koja se bavi sličnim ili istim poslom. Još uvek nisma upoznao srodnu dušu, ali kada su u pitanju veze, jesam ljubomoran – iskren je Petrović.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte koga bi Dušan voleo da slika, a da do sada nije imao priliku, kako izdržava tempo sa brojnim snimanjima, ko mu je uzor i inspiracija, koji savet bi dao sebi na početku karijere i šta je  to što bi voleo da promeni:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence