Pretraži

20 GODINA KARIJERE: THCF nam sprema totalnu ludnicu

Showbiz
0
Youtube/printscreen/IDJTV

Ova godina je za njih puna novih izazova koji će, kako oni kažu, biti kruna njihove karijere. Bore i Stefan već godinama imaju svoju vernu armiju fanova, a odlučili su da ih oduševe sa novim albumom i koncertom koji pripremaju na Tašmajdanu.



Njihov novi album Suđenja i iskušenja je za kratko vreme postao pravi hit, a čak tri pesme su se skoro preko noći našle u trendingu. Za naše kamere su otkrili kako sa ovim albumom žele da iznenade publiku sa pesmama koje ne očekuju i da su uplovili u komercijalne vode, ali da se sada vraćaju njihovom zvuku.

Publika je sjajno reagovala i pesme Brate, Šta sam kriv vam ja i Ušo u poso sa kokom imaju ogroman broj pregleda i nalaze se na listi naslušanijih u Srbiji. Momci su nam otkrili i da ih je nov album povezao sa ljudima iz prošlosti koji se javljaju jer su ih dirnuli sa novim pesmama i starim zvukom koji su izgleda svi jedva čekali.

Bliži se 16. jun i ozbiljan spektakl i ogroman koncert pod sloganom Ideš na Tašmajdan koji momci iz Thcf-a pripremaju kao krunu svoje karijere koja traje već 20 godina. Bore i Stefan će održati nezaboravan koncert Tašmajdanu, a fanovi već sada ne mogu da dočekaju. Kada su u pitanju numere koje će izvesti na koncertu, oni nisu želeli previše da nam otkrivaju ali su rekli da će biti svega, od prvih pesama do poslednjih stvari koje su izbacili. Otkrili su nam da će na koncertu izvesti pesme sa novog
albuma koje su budu izdvojile i da spremaju detaljno koncert. Kažu da postoji mala nervoza, ali da sve ide po planu i da uživaju u kreativnom delu i pripremama.

Mi smo sigurni da će koncert biti totalna ludnica, a momci su to definitivno i zaslužili!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz