Pretraži

,,NEKO DRUGI JE NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO“: Majka pokojne Kike Đukić ne prihvata da se ubila

Influence
0
Photo: Instagram/wajwai

Kako je na samom početku rekla, ona sumnja da je Kika izvršila samoubistvo i to zbog niza čudnih okolnosti pre i posle njene smrti.

  • Nažalost ovaj video neće početi glasom zvonkim glasom. Pokušaću da vam opišem šta se dogodilo tog 8. decembra, a na vama je da procenite da li je tužilaštvo opravdano odlučilo da ne postoje razlozi za pokretanje bilo kog krivičnog postupka protiv bilo kog lica – počela je Nataša i dodala šta se dogodilo dan pre Kikine smrti.

Čule smo se 7. decembra prošle godine nekoliko puta, a poslednji poziv je bio oko 23 i 40 časova, kada me je pitala da li ću moći da joj platim kiriju za januar, jer ju je dečko izbacio iz ravnoteže i ne bi mogla da radi jedno vreme, jer joj treba odmor. Naravno da sam pristala. Rekla je da danima loše spava i da se ne ljutim ako sutra ne stigne u 18 časova kada budu došli na večeru povodom mog rođendana i da će najverovatnije doći kasnije, jer moj rođendan ne bi propustila – kaže ona.
 



Nataša otkriva i da je na dan njene smrti, slala ćerki poruke.

– Tog dana sam na svakih sat vremena joj slala poljupce na mesindžer da bi se, čim se probudi, javila. Ništa mi nije bilo sumnjivo. U 12 i 30 časova me nazvala Kikina drugarica da mi čestita rođendan, sve vreme je pljuvala po Kikinom dečku i rekla kako joj je dan pre upao u stan dok je išla po kafu i obrisao joj Instagram. To sam znala jer nije ništa krila od mene. Jedino što sqam dodala je da su oboje bili psihički slučajevi i da treba da se raziđu. Predložila sam joj da dođe oko 17 časova, a da će Kika doći kad se probudi – priča Nataša.

A ubrzo nakon toga otkrila je i da je tog dana sve bilo jako neobično, kao i da se njena drugarica ponašala jako čudno.

–  9. decembra Kikina drugarica sa Kikinog Instagrama stavlja objavu o smrti i taguje sebe. Moje dve ćerke i ja joj tražimo šifru, ona kaže da ne zna, ali posle 4 meseca nam daje. Moja najstarija ćerka konstatuje da je jako puno poruka obrisano, što znači da je ta drugarica čekala da bude sigurna da je sve obrisala. Ćerka, zet i ja 13. decembra dobijamo dozvolu da iz stana uzmemo stvari u kojima ćemo je sahraniti i molimo da skinu snimke oko Kikine zgrade, iz butika i kafić, ali nam kažu da nema ovlašćenja za to. Pitali smo da li neko ko ima nameru da se ubije, uzima između 2 i 4 časova ujutru hranu, kako ne bi umro gladan, ja stvarno ne znam – kaže ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence