Pretraži

PRISETILA SE DETINJSTVA: Đina Džinović pokazala kako je izgledala kao devojčica (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/djinadzinovic

Đina je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je sada rešila da objavi nikad viđenu fotografiju.



Naime, dok je listala stare slike, prisetila se svog detinjstva, te nije odolela da objavi fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledala kada je bila devojčica.

Na slici koju je postavila, Džinovićeva je pozirala u plavoj majici sa pićem u ruci, a sudeći prema okolini i palmi koja se nalazi iza nje, tiktokerka se nalazila na moru.

Screenshot: Instagram/djinadzinovic

Screenshot: Instagram/djinadzinovic

 

Ipak, ono što je privuklo veću pažnju je da se naslednica Harisa i Meline Džinović nije mnogo promenila, te da je izgledala gotovo identično kao sad.

Međutim, o njenom izgledu se dosta spekulisalo poslednjih godina i tome da li je imala estetkih korekcija, a kako ona redovno sa fanovima deli privatne stvari, jednom prilikom je istakla da je imala velikih problema u pubertetu kada je njen izgled u pitanju.

Ipak, kako je ranije istakla, promenom ishrane uspela je da reši nesavršenosti i doživi potpunu transformaciju:

– Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je – kazala je Đina tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence