Pretraži

„OSEĆAM SE LOŠE ZBOG NJE“: Emili Ratajkovski otkrila u kakvom je odnosu sa Olivijom Vajld posle poljupca sa Harijem Stajlsom

Showbiz
0
Photo: Instagram/emrata

Poznato je da su Emili i bivša Harijeva devojka, glumica Olivija Vajld dobre prijateljice, te su čak i uslikane zajedno na Harijevom koncertu malo pre raskida popularnog pevača i Olivije. Upravo zbog ovoga je Emilin potez naišao na osudu, a slike poljupca su iznenadile sve.

Sada je supermodel za španski Vog otvoreno pričala o odnosu sa Olivijom i osvrnula se na negativne komentare na mrežama.

Ovakav pristup ljudi se ponavlja iznova i iznova. Snimila sam TikTok pričajući o tome kada je obelodanjen slučaj Adama Levina. Algoritam na mrežama mi je bio zatrpan razvlačenjem dvadesettrogodišnje devojke. Bila sam frustrirana načinom na koji je napad bio isključivo na devojku, umesto da se zapitamo šta je sa osobom koja je u vezi i ima obavezu i prema nekom drugom.

Ona je otkrila da joj je žao Olivije.

Što se tiče ovog slučaja, situacija je ista. Osećam se loše zbog Olivije, zato što je propatila kroz ovakve situacije više puta.

Emili je takođe porekla bilo kakav sukob sa Olivijom nakon poljupca u Japanu i istakla koliko joj je čudno što je njen privatni život toliko pod lupom javnosti.

Veoma je bizarno kada prolazim kroz neka iskustva i onda odjednom ceo svet zna za to i komentariše. Ja sam nekom ko je posle veze od tri godine, uplovio u vezu od četiri godine tako da je ovo prvi put posle dužeg vremena da se zabavljam i idem na sastanke – rekla je ona za Vog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz