Pretraži

Ovo su sve zanimljivosti o Teodori Popovskoj (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/t.popovska

Video koji je Teodoru proslavio jeste upravo snimak u crnoj haljini gde ona sređena u čistom stanu čeka svoju simpatiju koja se nije pojavila na njihovom prvom dejtu.Ovaj video za vrlo kratko vreme osvojio je srca publike i veliki broj devojaka pružilo je Teodori podršku u tim trenucima. Iako se tada dosta nagađalo u koga je Teodora zaljubljena i kome je posvetila taj video, tek kada su obelodanili svoju vezu ona je otkrila da se tada njen sadašnji dečko Relja Torino nije pojavio na zakazanom dejtu i da je taj video upravo njemu i posvećen.
 



Tokom takmičenja u IDJShow-u, učesnik Severin javno je iskazao sipmatije prema popularnoj tikektokerki Teodori, te je u mnogim našim emisijama isticao kako bi voleo da je upozna, a mi smo odlučili da mu ispunimo tu želju i organizovali njihov dejt za upoznavanje. Ono što je vrlo zanimljivo kada je ova situacija u pitanju jeste da je Teodora na snimanje emisije došla sa sadašnjim dečkom koji je sve vreme bio iza kamere i tom prilikom svojoj devojci pružio veliku podršku ali i poverenje s obzirom na to da su nakon te emisije dobili mnogobrojne pozitivne ali i negativne komentare.

Iako svoju vezu na početku nisu želeli da objave javno, kako nam je Teodora jednom prilikom isričala njena drugarica je krivac zašto su oni ipak obelodanili svoju vezu. Kada je javnost saznala za ovaj par u početku su se našli na meti osuda zbog razlike u godinama, međutim oni su nam jednom prilikom istakli da su se vremenom navikli da neće svi podržati njihovu vezu ali da je njima najbitnije da su njihovi najbliži ipak uz njih, a na negativne komentare se ne obaziru


Šta ona još novo i zanimljivo priprema za svoju publiku možete ispratiti u novom izdanju emisije IDJTube News.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence