Pretraži

DETALJI IZ ŽIVOTA EMILIJE KLARK: Otkrivamo sa kim je majka zmajeva bila u vezi i kako je izgledao početak njene karijere

Popcorn
0
Photo: Instagram/emilia_clarke

Emilija Klark stekla je svetsku popularnost tumačeći Deneris Targerijan, majku zmajeva, u kultnom ostvarenju "Igra prestola" koje joj je donelo nominaciju za nagradu Emi za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji.

——————– Sponsored ——————–

Glumica je rođena u Londonu, a karijeru je započela još dok je studirala na Oksfordu, od 2000. do 2005. godine. Emilija je diplomirala glumu 2009. godine u Londonskom dramskom centru i imala je zapažene uloge na pozornici Londonskog dramskog pozorišta.



Nakon brojnih uloga u pozorištu, Emilija se prvi put pojavila na televiziji 2009. godine, kada je igrala u seriji "Doktori". Usledile su brojne filmske role, u kojima je mlada glumica pokazala talenat.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, malo ko zna da je majka zmajeva uživala u romansi sa rediteljem i animatorom Setom Mak Farlanom. Ona ga je upoznala 2012. godine, a njihov odnos je brzo prerastao u nešto više.

Kako pišu mediji, oni su raskinuli 2013. jer nisu mogli da održe vezu na daljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My last week on #TheLoudestVoice and the closest I’ll ever get to working for Fox News

A post shared by Seth MacFarlane (@macfarlaneseth) on Mar 11, 2019 at 3:24pm PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn