Pretraži

MEDIJI GA OPTUŽILI ZA SEKSUALNO NAPASTVOVANJE: „Pirat sa Kariba“ naplatio rekordnu odštetu zbog kompromitujućih tekstova

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Oscars

Popularni glumac i Oskarovac Džefri Raš dobio je veliku pravnu bitku od koje zaradio skoro 3 miliona australijskih dolara, pošto je prethodno tužio tabloide koji su objavljivali optužujuće tekstove.

——————– Sponsored ——————–

Džefri se posebno zamerio listu "Dejli telegraf" zbog članaka u kojima su pisali kako se glumac neprikladno ponašao prema koleginici Erin-Džin Norvil u pozorištu u Sidneju.

U "Dejli telegrafu" se navodi da ju je Džefri hvatao za zadnjicu i grudi, što je za pomenuti list navodno izjavila napastvovana glumica. 

Raš je takvu priču demantovao mnogo puta, ali bezuspešno sve do ovog trenutka. Pre nego što je glumac izvojevao pravnu bitku zadovoljio se sa 50.000 dolara i javnim izvinjenjem. 

Međutim, zbog takvih negativnih tekstova, glumac je izgubio mnogo poslova, pa je njegov advokat tražio da se proceni iznos koji bi Džefri zaradio da se to nije desilo. 

Oskarovac će i te kako naplatiti veliku nepravdu, pa će na njegov račun leći 1,98 miliona na ime izgubljene zarade. Pre toga je dobio 850.000 za povredu ugleda i časti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn