Pretraži

LASKAVO PRIZNANJE: Iza Miloša Bikovića je neverovatna godina

Popcorn
0
Photo: Instagram/bikovic

Sa svega 32 godine, Miloš je dostigao neverovatne visine, a osim velike popularnosti koju uživa na domaćoj sceni, izuzetno je cenjen i u Rusiji.

Na nedavanom izbor za najpopularnijeg glumca 2020. godine  u RusijiMiloš je zauzeo neverovatno prvo mesto. Glumac se našao ispred nekih zaista velikih imena ruske scene među kojima su i Aleksandr Petrov te Jurij Borisov.



Izbor je održan pod pokroviteljstvom sajta kino.mail.ru, koji predstavlja najveću bazu podataka za filmove i serije u Rusiji, pandan američkom sajtu IMDB.

Povodom nagrade koju je dobio Biković se oglasio na Tviteru, te izrazio zahvalnost ali i poslao zanimljivu poruku svojim obožavaocima, i to sve na ruskom jeziku.

– Hvala Rusijo! Popularnost ne govori uvek o kvalitetu, ali ukazuje na to da je gledalac stupio u kontakt sa glumcem – Istakao je glumac.

Miloš Biković predstavlja jednog od najtaletnovajih glumaca nove generacije, a iako je tek zagazio u četvrtu deceniju života njegova popularnost dostigla je neverovatne visine. Osim toga, glumac i dalje neumorno radi na nekoliko projekata, a jedna od sigurno najiščekivanijih jeste drugi deo filma ‘Južni Vetar’ kom se predviđa ogroman uspeh.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn