Pretraži

STIŽU NOVI ZLIKOVCI: Novi detalji serije ,,La casa de papel“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Osim Hosea Manuela Seda, glumačkoj ekipi trenutno najiščekivanije serije pridružili su se i glumci Patrik Kriado i Migel Anhel Silvestre.

,,La casa de papel" imaće još jedno lice koje će se suprotstaviti bandi u crvenim kombinezonima. Za Hose Manuela se mnogo spekulisalo da će se pdidružiti glumačkoj postavi, a sada je i ozvaničeno. 



Netfliks i Vankuver Media napravili su veliko otkriće. Na svojim mrežama su najavili iznenađujući tizer i prikazali zlikovca kojeg smo videli i u prethodnoj sezoni, gde je Hose obučen u uniformu i stoji pored vojnog vozila.

Dok je Vancouver Media u svom postu na Instagramu napisao: „Ko je ovaj tip?“ Netfliks India je sliku naslovio kao: „Osećamo još jednog negativca ove sezone“. Ko-režiser Koldo Sera takođe je delio isto i zadirkivao obožavaoce pišući: „Imamo novog momka u kancelariji, iako ne dolazi da se sprijatelji.“

Netflik je podelio još dve nove fotografije iz nadolazeće  sezone, jednu sa Palermom, Bogotom i Riom, pored bunkera, spremnog za pucanje bazukama, dok je na drugoj tofografiji Rio sam u akciji sa mitraljezom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn