Pretraži

CEO SVET BRUJI O NJIMA: Ovaj par je odneo svu slavu sa crvenog tepiha u Veneciji

Popcorn
0
Photo: Instagram screenshot

Naime, glumci su pokazali vrlo blizak odnos. Oni su razmenjivali nežnosti, smejali se i uživali dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu pred premijeru.

Javnost nije upoznata sa detaljima ovog čina, tačnije da li je par ovo izveo namerno ili ih je samo ponela atmosfera, ili su se možda čak između njih pojavile varnice i u privatnom životu, ali ono što je jasno jeste da o ovome bruji ceo svet, a sigurno je da i njihove porodice nisu ostale imune na ovo.

Takođe, oni su zapalili i društvene mreže. 

Da je glumac napravio šmekerski potez pokazuju i nebrojani pozitivni komentari koji su se ređali ispod videa: „Želim da me Oskar Ajzak gleda ovako“, „Oskar Ajzak mi diže pritisak, moram da se saberem“, „Oskar Ajzak zaista dopire do mene. On je stvarno jedini muškarac u Holivudu koji je drugačiji“.

Džesika i Ajzak se godinama poznaju, ali tvrde da im to nije bila olakšavajuća okolnost za ulogu zaljubljenog para.

Džesika je objasnila da serija ispituje rodne uloge u vezama današnjice: pitanje plate, izdržavanja porodice, uloge majke, ženskog odnosa prema seksu i drugih stvari.

Ako je suditi po njihovoj hemiji izvan kamera, serija i njihove uloge obećavaju, jer scenario je dovoljan da bi ova priča bila izvanredna.

U Srbiji su predstavu po istoimenoj priči igrali Miloš Timotijević i Tamara Krcunović, a prikazivana je kako u Beogradu, tako i regionu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn