Pretraži

USKORO PRED PUBLIKOM: Stigao trejler za „Fantastične zveri: Dambldorove tajne“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Warner Bros. Pictures

Radnja novog filma počeće tamo gde je u "Zločinima Grindelvalda" stala – Dambldor, svestan da Grindelvald želi da kontroliše čarobnjački svet – naterao je Njuta Skamandera da predvodi tim koji će se uputiti u opasnu misiju, suočiti sa novim i starim zverima i sve većom armijom čarobnjaka koji podržavaju mračnog čarobnjaka.

Ono što saznajemo iz trejlera i tizera je da se u trećem delu "Fantastičnih zveri" vraćaju Džad Lou kao Dambldor, Edi Redmejn kao Njut Skamander, ali ovaj put glumac Mads Mikelsen preuzeće ulogu glavnog zlikovca, Gelert Grindelvald.

Screenshot: Youtube/CELEBRITY INTERVIEWS Parviz Khosrawi

Screenshot: Youtube/CELEBRITY INTERVIEWS Parviz Khosrawi

 

Njega je u prva dva filma igrao Džoni Dep, koji je od strane studija zamoljen da napusti angažman, nakon što ga je izgubio sudski spor sa portalom "The Sun" koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene".

U objavljenom tizeru, popularni kanadski glumac Mads Mikelsen se pojavljuje kao negativac koji ima komplikovanu istoriju sa Albusom Dambldorom, koga ponovo igra glumac Džud Lo.



Kao i u prva dva filma, Dejvid Jejts potpisuje režiju, a Dž. K. Rouling scenario. 

Premijera filma "Fantastične zveri: Dambldorove tajne" prvobitno je zakazana za jul naredne godine, međutim ona je pomerena, pa će publika imati prilike da ovo ostvarenje gleda nešto ranije – 15. aprila 2022. godine

Trejler za film možete pogledati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn