Pretraži

Samo pokušajte da ih slažete: Ovi horoskopski znakovi vas čitaju kao knjigu

Astro
0
Photo: pixabay.com

Velike laži, pune neuverljivih detalja nije teško raskrinkati, ali ovim znakovima neće promaći ni sitne, tzv. "bele" laži kojima se svi koristimo. Ova četiri horoskopska znaka imaju šesto čulo i možda i nesvesno čitaju takve znakove pa vrlo lako mogu da razotkriju muljatore, varalice i lažove!  

——————– Sponsored —————–

1. Device

Puno sreće svima koji žele da slažu Device! One su pravi detektor laži i prepoznaće u trenu i najmanju laž. Devicama je čak zabavno da analiziraju ponašanje drugih – jer ih i više nego uspešno čitaju. Ništa ne može da im promakne, pa kad ih neko laže, Device to otkriju iste sekunde. 



2. Blizanci

Blizanci su komunikativni i imaju puno društvenih kontakata. Možda im upravo to, što poznaju mnogo različitih ljudi, s kojima su bili u različitim odnosima pomaže im da već iz iskustva znaju kad je neko neiskren. Uglavnom, s lakoćom primete kad ih neko laže. A kad osete da neko ne govori istinu, imaju prava pitanja pomoću kojih će to i dokazati. 

3. Škorpije

Bolje vam je da ne lažete Škorpije. Treba im vrlo malo vremena da otkriju kada neko ne govori istinu. Škorpije su po prirodi oprezne i znatiželjne. Kad Škorpija čuje neki lažni izgovor ili neuverljivu priču, uložiće koliko je god potrebno truda i energije za otkrivanje istine. Ali, oprez: Škorpije su zlopamtila i neće tako brzo zaboraviti laž, možda će se i osvetiti. 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

4. Vodolije

Osobe rođene u znaku Vodolije su vrlo oprezne i inteligentne. Prepametne su da progutaju lažnu priču tako da će brzo da primete i razotkriti lažljivce. Kad im sagovornik na pitanje odgovori pitanjem, počnu da drže distancu ili počnu čudno da se ponašaju. Međutim, Vodolije neće nekome uzeti laž za veliko zlo – oprostiće lakše od drugih horoskopskih znakova. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro