Pretraži

MARS ULAZI U LAVA: Naučite kako da dobijete sve što želite dok je planeta rata u ovom znaku

Astro
0
Photo: pixabay.com

Dok Mars ulazi u zabavnog i vatrenog Lava, možemo da očekujemo da naša ličnost napravi skok napred. Marsovo putovanje u ovom Zodijaku uživanja i prosperiteta vodi nas u potragu za zadovoljstvom u onome što želimo.

——————– Sponsored ——————–

Mars će biti u Lavu od 1. jula do 17. avgusta.

Kao što svi znamo, Lav je znak koji nikada neće da ostane besposlen dok svet prolazi. Uvek traži aktivnu ulogu u gotovo svemu. A kada je Mars u Lavu, želimo da nam se neka uloga da, želimo da budemo mnogo aktivniji, a posebno želimo da se izrazimo na način koji nam odgovara.

Lav zna efekte jednostavnog rada bez zabave. On zna da život bez zabave nije život u bilo kojem smislu te reči. Dakle, kako je Mars u tranzitu kroz ovaj znak, moramo da iskoristimo ono što nam je na raspolaganju. U stvari, moramo aktivno da tražimo više vremena za sebe.



Prisustvo Marsa u Lavu nam takođe daje savršenu priliku da pratimo želju našeg srca. Ako pokušamo da dobijemo poverenje i hrabrost koju Lav ima, mogli bismo da dobijemo šta god želimo. Pošto postoji vrlo malo šansi da se to dogodi neki drugi put, iskoristite ono što imate tada.

Ali tu je veliki problem sa Marsom u Lavom – preterana samouverenost. Želite da vam se dive, želite da budete poštovani, želite čak i da vas se boje – ali bez da zaista radite bilo šta.

Ako želite da budete vođa, morate pokazati da možete voditi. Definitivno neće biti dosadnih trenutaka kada je Mars u Lavu. U ovom periodu žudimo smo za pažnjom, a svaki nedostatak će nas uvrediti.

Lekcija koju možete izvući iz ovoga je da ego može biti i lepa i opasna stvar. Treba samo da znate kako da uravnotežite obe strane novčića.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro