Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Oslobodićemo se svega što nas sputava!

Astro
0
Photo: pixabay.com

U četvrtak je Mesec napravio kvadrat sa Jupiterom i Plutonom, preispitujući koliko smo zaista srećni i ispunjeni i da li smo previše „vezani“ za drugu stranu.

——————– Sponsored ——————–

Na površinu mogu isplivati sva neudobna sećanja ili strah od napuštanja (Mesec kvadrat Saturn), ali ako ostanemo na svom identitetu, moći ćemo da dovedemo u balans i priču odnosa. Trigon koji će potom Mesec napraviti sa Suncem daće nam volju i samopouzdanje, dok će nam sekstil Meseca i Marsa omogućiti da pokrenemo nešto novo i hrabro iznesemo sve ono što smo postavili kao cilj, piše astrolog Milica Mikać za Profesionlanu astrologiju.



Dani koji su pred nama su idealni za ličnu transformaciju, koja se nastavlja ulaskom Meseca u znak Škorpije u petak. Iako je prvi aspekt koji će Mesec napraviti, kada uđe u ovaj znak, opozicija sa Uranom – potrebno je da konačno „skinemo“ i poslednji sloj, tako što ćemo se osloboditi svega onoga što nas sputava da živimo svoju istinu. To će nam omogućiti dubok mir pre svega, ali isto tako moći ćemo da integrišemo svoje misli i osećanja, delujući veoma intuitivno (Mesec trigon Merkur).

S obzirom da će Mesec praviti sve dobre aspekte u subotu, data nam je mogućnost da dođemo do neslućenih dubina, odakle se ponovo možemo uzdići u potpuno novom svetlu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

U nedelju će Mesec ući u znak Strelca, tako da je važno da negujemo istinsku radost i pronađemo svrhu u svemu što budemo radili. Otkrijte šta pokreće vašu Dušu jer je ovo dan za velike poduhvate. Ukoliko imate viziju, aktivno delujte i pretočite svoje želje u realnost! Istog dana Mars će ući u znak Jarca (u kojem će boraviti sve do 30. marta), a kako je ovo znak Marsove egzaltacije, svakako da možemo stići do svog krajnjeg cilja. Mars u Jarcu nam pruža stabilnost i mir, odakle možemo ispravno da delujemo. Uči nas velikoj odgovornosti, disciplini i zreloj ambiciji. On je poput pobednika pre same borbe, koji nas motiviše da ostanemo stameni, produktivni i dosledni. Iako se u narednom periodu možemo snažno fokusirati na materijalizaciju svojih poslovnih poduhvata, najvažnije je da negujemo strpljenje i dopustimo da sve dođe u pravo vreme. Budi se vitalnost, snaga volje i želja za uspehom. Međutim – „Da bi se uspelo, neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha.“

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro