Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Stiže nam mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje!

Astro
0
Photo: pixabay.com

U ovoj nedelji će i Venera napraviti kvadrat sa Plutonom, tačnije u petak. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“.

——————– Sponsored ——————–

Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju – da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou, piše astrolog Milica Mikać za Profesionalnu astrologiju.



Već sledećeg dana, Merkur će napraviti sekstil sa Uranom, što nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje. Naglašena je sloboda mišljenja i izražavanja koja oslikava liberalni duh.

Nedelja je dan za odmor i relaksaciju. Uživajte u čulnim zadovoljstvima dok Mesec prolazi kroz znak Bika. Možete otići na masažu, dobar ručak ili uživati u mirisu prirode. Već u nedelju uveče, Mesec će ući u znak Blizanaca, pa ćemo želeti da budemo u pokretu i sastajemo se sa drugima. Budući da će komunikacija biti naglašena, Mesec u Blizancima nas podseća da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro