Pretraži

ASTRO VIĐENJE VIRUSA KORONA: Zvezde otkrivaju šta nas očekuje u toku epidemije!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Pošto Saturn govori o aspektu vremena, virus je vremenom evoluirao i postajao kobniji za ljudske živote, govori astrolog Lea.

Pandemija ovog virusa se vodi da je počela 1. decembra 2019. godine, a kada se pogleda astrološka karta jasno je da je stvar ozbiljna i trajaće oko godinu dana, ali ne u ovim razmerama kao što je sada.

Krajem marta, Saturn ulazi u znak Vodolije pa od aprila očekujemo poboljšanje. Satur i Jupiter traže stroga pravila, zato se treba pridržavati svih reporučenih mera i ponašati se u skladu sa njima. U kombinaciji sa Plutonom i Marsom, svi traže izolaciju, znači veoma stroge mere.

Saturn u Jarcu traži red, rad i disciplinu i virus samo na taj način može da se spreči.



Srbija je prikazana znakom Jarca i zato možemo puno da nagrabusimo.

1. decembra su se Sunce i Jupiter našli u istom znaku. Simbolika Sunce-Jupiter govori da je to nešto što je veoma daleko i da je velika zemlja koja je trenutno u momentu učenja, tehnologije, napretka, kao što Kina jeste. Jupiter je bio na 29. stepenu Strelca, samo što nije prešao u Jarca. To nam govori da će ovaj virus zasigurno dugo trajati, da ovo nije nimalo naivna stvar, Sunce – Jupiter govori o aspektu širenja, tj. da će virus zahvatiti široke narodne mase što se upravo i dešava.

Simbolika Jupitera govori o postojanju žrtava, ali da neće biti toliko kobno koliko se predstavlja.

Mars je tada bio u Škorpiji i Merkur je bio u Škorpiji, Sunce i Jupiter u Strelcu i Venera, Saturn i Pluton u Jarcu, Uran u Biku, Neptun u znaku Riba. Bitni aspekti su bili u fiksnim znacima Škorpija, Strelac i Vodolija, što govori da će ovo imati veliku težinu.

Ozbiljnost ovog virusa je shvaćena kada je Merkur krenuo da se kreće direktno, tada smo shvatili da koliko je ovo bitno.

Aspekt koji nas čeka do kraja marta će biti veoma težak i izazovan, ali dosta zavisi od nas jer je Jupiter slika i simbolika naroda.

Sunce je život, Jupiter je aspekt sreće i dobrih dešavanja, ovo govori o tome da mi možemo sami sebi dosta da pomognemo tako da će ključnu ulogu u ozdravljenju imati imunitet. Radite što više na njemu. 

Jupiter hvata ljude koji su starije životne dobi, samim tim mlađi ljudi generalno nisu pogođeni što se pokazalo kao istina.

Od aprila, maja nas očekuje poboljšanje, ali od jeseni virus može da se vrati, samo ne u ovolikoj meri, ali već u februaru 2021. ćemo biti potpuno zdravi.

Mesto Vodolije govori o stresu, tako da će nas stres pratiti sve dok je Jupiter u Jarcu, kao i neka vrsta straha.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro