Pretraži

HOROSKOP ZA VIKEND: Imate mogućnost da transformišete sve što vas sputava!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Od nas će se tražiti da pružimo nov pogled na datu situaciju i oslobodimo se svega materijalnog što nam više ne služi. Mesec će napraviti i sekstil sa Merkurom tako da emocije mogu lako uticati na misli. Ovo je dan kada nam je data mogućnost da kroz neki odnos, u kojem smo doživeli nemir ili stres, ispravimo način komunikacije i nađemo mnogo laganiji model. Osluškujte intuiciju i neka vam ona bude vodilja, piše astrolog Milica Mikać za Profesionalnu astrologiju.



U subotu će Venera napraviti trigon sa Jupiterom. U svemu što radite pronađite pravu meru i odredite svoje prioritete – osetite jednu stvar koju biste izdvojili i voleli da uradite. Možete obaviti kupovinu kako bi se snabdeli potrebnim namirnicama. Oživite osećaj lakoće u svojim odnosima i inspirišite druge na ljubav, koja sada može biti postojana i pružiti nam osećaj sigurnosti.

Mesec će ući u nedelju u znak Blizanaca tako da će akcenat biti na komunikaciji i interakciji. S obzirom da će Venera istog dana napraviti trigon sa Plutonom, ovaj aspekt nas poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj udobnosti i mira. Iako udružena sa Plutonom, Venera želi da se zabavi i iskoristi njegovu moć kako bi se oslobodila svih dualnosti, ograničenja i neminovnosti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidićemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Venera sa Plutonom je jedna sasvim posebna vrsta čarobnice koja nam pomaže u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju, a mi apsolutni vodiči na Venerinoj planeti – planeti Zemlji. Energiju ovog aspekta možete iskoristiti za stvaranje i oblikovanje svog carstva, u kojem je ljubav glavna pokretačka snaga! Sve što vam je potrebno, jeste da zakoračite u ovaj svet, a potom ćete sami biti vođeni onim što vam je potrebno da iskusite.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro