Pretraži

HOROSKOP ZA MERKUR, VENERU I SUNCE U BLIZANCIMA: Bikovi, očekuje vas poboljšanje finansija! Lavovi, pružite sebi prilike!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Dobijate veliku količinu energije da započnete neke pregovore ili „oporavite“ neku narušenu komunikaciju. Moguća su kraća putovanja, najviše zbog zabave i uživanja, piše svetpoznatih.rs.

Bik

Bacate se na konačno planiranje finansijskih troškova. Imaćete nekoliko izvora prihoda iz kojih ćete moći da crpite novac za ove planirane akcije.



Blizanci

Nećete zatvarati usta, a ni vaditi telefon iz ruku. Pozivi za izlaske i zabavu neće zafaliti, a tokom ovog period ćete imati priliku da pokažete svoje najbolje osobine.

Rak

Imaćete priliku da otkrijete svoje strahove i i da ih jasno iskažete. Pripazite na zdravlje, specijalno šake, ramena i disajne organe.

Lav

Udvostručiće vam se broj izlazaka i ljudi koje ćete upoznati. Pružite priliku sebi da flertujete bez obaveza.

Devica

Započećete pregovore ili ćete dobiti ideju o novim poslovima. Najveću energiju ćete utrošiti u polje karijere.

Vaga

Nove prilike i šanse za neke poslove kao i putovanja će biti izražene u ovom periodu. relizaciju tih planova očekujte tek kasnije.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Škorpija

Do vas će stizati dosta različitih informacija koje će se većinski ticati novca i dugova. Moguće su neke udružene kupovine sa partnerom.

Strelac

Nova veza ili veze mogu da se dese tokom boravka ove dve planete u znaku Bliazanaca. Oni koji su u stabilnijim odnosima sada moraju da porazgovaraju o odnosu i očekivanjima.

Jarac

Pruža vam se prilika da rešite loše odnose na poslu kao i neke zdravstvene probleme. Slobodno pristupite racionalno, ovaj tranzit to i podržava.

Vodolija

Podići će vam se samopouzdanje, pa ćete moći da uživate u svim oblicima zabave. Zauzeti će početi da razgovaraju na nekom višem nivou sa partnerom, dok slobodne očekuje mnogo zabave i flerta.

Ribe

Otvoriće se nekoliko mogućosti da rešite neke porodične probleme, najpre kroz otvoren razgovor. Očekujte goste, specijalno one sa puta.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro