Pretraži

DNEVNI HOROSKOP: Lavovi,dajete prednost svojoj karijeri! Jarčevi, posvetite se sebi!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

POSAO: U potpunosti ste okrenuti profesionalnom zivotu. Sklopicete posao svog zivota i dobicete izvanrednu priliku za unapredjenje karijere.
LJUBAV: Slobodni imaju vise prilika za neke nove emotivne pocetke dok se zauzetima veza odvija svojim ustaljenim tokom.
ZDRAVLJE: Moguce su infekcije, pracene temperaturom.

BIK

POSAO: Na poslovnom planu Vam se pruza mogucnost da, doduse, kroz teske pregovore, sklopite znacajan ugovor sa jakim klijentom ili da osvojite novo trziste.
LJUBAV: Pokusajte da uspostavitesa pratnerom ravnotezu. Ali, ovo je samo malo otezanje u Vasem odnosu, nema razloga za zabrinutost.
ZDRAVLJE: Osecate se prilicno iscrpljeno, jer ste potrosili dosta energije, da bi ste realizovali neki svoj projekat, koji jos uvek ne donosi adekvatne rezultate.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

BLIZNACI

POSAO: Vas fokus najvise ce biti usmeren na oblast svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Trudite se da budete koncentrisani, i ako ce obaveza biti puno.
LJUBAV: Slobodni mogu sresti novu osobu.
ZDRAVLJE: Ojacajte svoj menatlni i fizicki sklop, jer cete se nakon toga izuzetno dobro osecati, a to ce Vam dati snage i volje da istrajete u svojim namerama.

RAK

POSAO: Nista ne ide onako kako ste zamislili i pred Vama se stalno postavljaju nove prepreke. Do kraja dana cete shvatiti da su se Vasi planovi realizovali u vecoj meri nego sto ste ocekivali.
LJUBAV: Promenicete svoje najokorelije zivotne stavove i otvoriti sebi put za mnogo novih pocetaka. Ne opterecujte se prosloscu.
ZDRAVLJE: Opustite se, setajte, druzite se sa porodicom i prijateljima i poboljsajte svoje raspolozenje. Imate vere i snage!

LAV

POSAO: Trudite se da sa poslovnim partnerima odrzavate bliske kontakte, jer ce Vam neki od njih doneti posao. Dajete prednost svojoj karijeri.
LJUBAV: Lavovi u vezi ce otkriti da ih za partnera veze duboko prijateljstvo i odanost.
ZDRAVLJE: Bavljenje bilo kakvom fizickom aktivnošću bi Vam prijalo.

DEVICA

POSAO: Moracete da ponovite neke price i pokusate ponovo sa prilikama koje ste eventualno propustili.
LJUBAV: Mada na prvi pogled izgledate lezerno i niste optereceni izgledom, zapravo ste veoma zabrinuti za to kakav utisak ostavljate na druge. Okolina to ne primecuje.
ZDRAVLJE: Zbog svih stresova koje ste preziveli, ovaj dan je obelezen nesanicom i nervozom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

POSAO: Energicni ste i probojni, ali necete biti nestrpljivi, vec sposobni da uporno istrajete u onom sto zelite u vezi sa poslovnom situacijom.
LJUBAV: Neke emocije koje ste tajili od drugih postaju svima ocigledne, a Vama ce pasti kamen sa srca.
ZDRAVLJE: Plutate kroz tmurno raspolozenje i gundjate na komentare ukucana. Te mracne sate moze prekinuti jedino Vasa odluka da Vam postane bolje – i to odmah.

ŠKORPIJA

POSAO: Vas poslodavac se sigurno pita sta je razlog Vaseg neiscrpnog entuzijazma s kojim ste se vratili na posao.
LJUBAV: Cini Vam se da ce ljubav potrajati zauvek, posebno sada kada ste zaljubljeni preko usiju. U ljubavi nema nikakvih prepreka osim onih koje sami smislite.
ZDRAVLJE: Moguci su napadi migrene od koje patite. Neumerenost u hrani moze Vam doneti velike probleme.

STRELAC

POSAO: Za razliku od Vasih kolega, Vi ste prvi na sastanku i spremni za nove radne pobede. Uspesno cete resavati svoje obaveze u placanju, mada Vam je finansijska situacija prilicno losa.
LJUBAV: Opustite se, nema te sile koja moze Vas da razdvoji. Uzivajte u zajednickim trenucima!
ZDRAVLJE: Posvetite se svojim omiljenim hobijima i ljudima, provedite vise vremena u prirodi i tisini i oseticete kako stvari dolaze na svoje mesto.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

POSAO: Zivot trenutno izgleda bas onako kako Vi volite – svetlucavo i raskosno. Finansijski se opravljate, ali ne zaboravite da sacuvate nesto i za manje svetlucave mesece.
LJUBAV: Porodica, prijatelji i potencijalni ljubavnici obasipaju Vas pozivima, ne budite uobrazeni i odgovorite svima. Ljubav treba zasluziti, ne dolazi sama po sebi.
ZDRAVLJE: Posvetite se sebi, jer ste se u poslednje vreme zanemarili, a ustvari bi ste sebi trebali biti na prvom mestu.

VODOLIJA

POSAO: Ustedjevina Vam je napokon poprimila odgovarajuce razmere. Niko iz Vase okoline nece moci da nasluti sta Vam je u glavi. Dusa Vam je puna snova, koje se ne usudjujete da priznate.
LJUBAV: Vas zagonetan osmeh skriva mnogo srecnih desavanja koje ste već dugo prizeljkivali.Sada ste na pocetku neobicne romanse, koja bi mogla da ima duzi rok trajanja od uobicajenog.
ZDRAVLJE: Nervoza je naglasena, ali sa njom se treba suociti i polako je smirivati. Ne mozete sebi dozvoliti da drugi ispastaju zbog Vasih hirova.

RIBE

POSAO: Zaista ste sebi zadali visoke ciljeve, a najbolje je to sto ste Vi medju retkima koji mogu da ih ostvare. Na prvi pogled cini se da imate velike poslovne planove, ali oni na licnom planu su jos veci.
LJUBAV: Zapamtite, nemate cega da se stidite, ljubav dolazi u originalnom izdanju i bice jedinstvena.
ZDRAVLJE: Vi ste meteoropata i ovo promenljivo vreme utice na Vase raspolozenje i na Vase zdravlje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro