Pretraži

LJUBAV ĆE IM PROCVETATI: Proleće 2021. će biti najromantičnije za ove horoskopske znake

Astro
0
Photo: pixabay.com

Svaki horoskopski znak osetiće ovu blagodarnu promenu, ali proleće 2021. biće najromantičniji deo godine za ove horoskopske znakove, a kosmos će im svima udeliti po jednu crvenu ružu, piše luftika.rs.

Ovan

Posvetićete se sebi i fokusirati na vaše kvalitete. Ovnovima će ljubav procvetati, i to vrlo brzo.

Venera je ušla u vaš horoskopski znak 21. marta, bukvalno započinjući proleće sa dodatnom dozom romantične energije.

Zavolećete prvenstveno sebe i bićete sigurni u svoje vrline i kvalitete. Pun Mesec će 28. marta ući u sferu ljubavnih odnosa i jasno vam pokazati koje odnose treba da negujete i koji će još dugo godina biti prisutni u vašem životu.

Bik

Privlačite nekog stabilnog i prizemnog.

Vi ste izuzetno romantična osoba, celim svojim bićem. Priznajte, ispod vaše grube spoljašnjosti krije se osoba koja želi da je neko obori s nogu.

Kada Venera uđe u vaš horoskopski znak 14. aprila, shvatićete da svi vaši potencijalni ljubavnici žele upravo to. Međutim, kada pun Mesec 26. aprila uđe u sektor ljubavnih odnosa, stvari će se iskristalisati i svesti na jednu konkretnu osobu.

Blizanci

Teško je odoleti vašim moćima ubeđivanja.

Kada Venera uđe u vaš horoskopski znak 8. maja, imate bezbroj razloga za osmeh. Na kraju, ovaj tranzit će pojačati vaš i ovako đavolski dobar izgled i specifičan smisao za humor, a da ne spominjemo vaš način udvaranja, bez da ste o tome uopšte i razmišljali.

Međutim, ovo proleće za vas nije samo zabava i igra. 26. maja pomračenje Meseca u vašoj sedmoj partnerskoj kući doneće ozbiljan razvoj vašeg ljubavnog života.

Rak

Već osećate romansu koja dolazi.

Iako proleće ne vezujemo za Rakove na prvu pomisao, defitivno je period godine kada se romantični duhovi bude. Venera ulazi u Raka 2. juna, a vaše najbolje osobine dolaze do izražaja.

Pripremite se da se ne samo da osećate ljubav premadrugima, bićete i potpuno zaljubljeni u sebe. Prigrlite ovaj period i budite uvereni da je romantični kraj proleća samo priprema za leto ispunjeno leptirićima u stomaku.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro