Pretraži

POVRATAK U VELIKOM STILU: Džoni Dep prvi put na crvenom tepihu nakon skandala sa bivšom suprugom i suđenja o kom je brujao svet (FOTO)

Showbiz
0
džoni dep
Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Brojne svetske zvezde su prošetale crvenim tepihom i prisustvovale svečanom otvaranju, a jedan od njih je bio i planetarno popularni glumac Džoni Dep.



Festival je otvoren premijerom francuskog filma "Jeanne du Barry" u kome glavnu ulogu igra upravo Dep. 

Ova uloga predstavlja njegov veliki povratak na scenu posle privatnih skandala, uključujući i suđenje sa bivšom suprugom Amber Herd, koji su uticali na njegovu karijeru.

Poznato je da ga je bivša supruga optužila za porodično nasilje, nakon čega je nju Džoni tužio i dobio odštetu. Ipak, njeni navodi su uticali na njegovu karijeru pre nego što je sud presudio u njegovu korist, te su mnogi poznati brendovi odsutali od rada sa njim i neki producenti su ga isključili iz projekata.

Ipak, glumac se ovim filmom vraća na velika vrata, a to je i pokazao sinoć kada se na crvenom tepihu pojavio u elegantnom izdanju, ali sa par buntovničkih detalja u njegovom prepoznatljivom stilu.

Foto: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

On je crno odelo upotpunio modernom, belom košuljom sa crnim dugmićima i elegantnom belom maramicom u prednjem džepu. On je ceo autfit dopunio sa zlatnim i svetlucavim minđušama i prstenjem, dok je oči uokvirio crnim krejonom u skladu sa svojim imidžom koji neguje godinama.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz