Pretraži

POČINJE OPOZICIJA MERKURA I PLUTONA: Evo kako najbolje da iskoristite ovaj aspekt!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Danas, 18. jula dešava se jedan važan astrološki događaj i ne tako često. u pitanju je opozicija, tj. konfrontacija planeta, a danas i nekoliko narednih dana u takvom položaju će biti dve najudaljenije planete Sunčevog sistema – Pluton i Merkur. Naredni period biće harmoničan iz više razloga, jer osim ovog aspekta, koji je pozitivan, biće aktuelan još jedan- prelazak Venere u znak Raka. Astrolozi ističu da opozicija Merkura i Plutona savršeno dopunjuje moć Venere, planete ljubavi.



Sjajna komunikacija i saradnja

Današnji dan je posebno povoljan za one koji rade u timu, jer će razumevanje biti na visokom nivou. Iako je možda u pitanju veliki tim i složeni proces rada, posao će biti efikasno obavljen. Današnji dan je ceo u znaku razumevanja, stoga je sjajna prilika da pokušate da se povežete sa onima s kojima ste u nekoj vrsti konflikta. Zatražite oproštaj, oprostite drugima ili prihvatite izvinjenje. Budite iskreni, ljubazni i otvorenog srca prihvatite one koji vam idu u susret.

Harmonizacija unutrašnjeg sveta

Tokom današnjeg dana mnogi će osetiti čudnu smirenost, mir, shvatiće šta žele od života. Položaj Plutona i Merkura stvoriće izuzetno pozitivne uslove za sve vrste duhovnih praksi, za introspekciju i analizu naših osećanja i želja. Iskoristite ovaj sjajan period za meditaciju kao dodatni vid opuštanja ali i komunikacije sa sopstvenim bićem.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro