Pretraži

DA LI JE POSVEĆENA BIŠEM? Majli Sajrus odgovorila na spekulacije o svom mega hitu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Miley Cyrus

Majli se vratila na scenu u velikom stilu, pesma je nedeljama bila prva na listama i glavna u trendingu na društvenim mrežama.



Zbog teksta pesma, internetom su se proširile glasine da je pesma posvećena pevačicinom bivšem mužu, glumcu Lijamu Hemsvortu. Par se razveo 2020. godine nakon turbulentne veze i braka.

Photo: Instagram/liamhemsworth

Photo: Instagram/liamhemsworth

Ipak, Majli se nedavno, u intervju za britanski Vog, usprotivila ovim glasinama i izjavila da ne želi da njena muzika bude povezivana sa tim delom njenog života, te da je ova pesma imala potpuno drugačije značenje.

Napisala sam je na drugačiji način. Refren je originalno bio "Mogu da kupim sebi cveće, mogu da napišem svoje ime u pesmu, ali ne mogu da se volim bolje nego što me ti voliš". Bila je više u fazonu 50-tih. Najtužnija pesma, ali i pomalo lažna, u smislu foliraj se dok ne uspeš, jer sam i ja u tom fazonu – rekla je Majli.

Pevačica je u razgovoru sa reperom Lil Neksom otkrila da joj komercijalna popularnost nije bitna i da pesme koje pravi, pravi za sebe i po svom osećaju.

Možda sam broj jedan na listama, ali broj dva mi je odmah za petama. Sve je sezonski i kada sam videla da svi pišu da je ovo moj trenutak i ja sam mislila jeste upravo to, samo trenutak koji će biti gotov. To nije pesimistično, to je iskreno i ja sam okej sa tim. Čak to i preferiram. Ne volim da sam velika – bila je iskrena Majli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz