Pretraži

VELIKI UDARAC ZA INFLUENSERE: Svaki dan gube sve više pratilaca, sponzori više neće da ih plaćaju, evo zašto (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/lizalizzieelizabeth

Nakon što je Instagram počeo da u upotrebu uvodi novu verziju te društvene mreže u kojoj nema lajkova, influenseri širom sveta su se našli u problemima.

——————– Sponsored ——————–

Prvi su u medije istupili australijski influenseri, koji se žale da gube hiljade pratilaca od kada nema lajkova, a pokazalo se da ostatak nacije nema puno empatije za njihove muke. Naprotiv, poručili su im da sada "nađu poslove u stvarnom svetu".



– Siguran sam da traže radnike u supermarketu – je jedan od brojnih, sličnih komentara na članak Daily Maila Australia o tome da se influenseri muče da osiguraju ugovore sa sponzorima nakon što su lajkovi nestali sa njihovih profila.

I ja bih bio očajan da sam našao posao na kojem ne moram ništa da radim, a sad moram da počnem zapravo da radim – piše u drugom.

Screenshot: Facebook/Daily Mail Australia

Screenshot: Facebook/Daily Mail Australia

 

Neki su se našalili da su influenseri "u njihovim molitvama i srcu" nakon što je počelo da se govori da više neće moći da žive od zarade na društvenim mrežama.

  • Hvala Bogu da je Instagram našao način kako da završi sa džabalebarenjem te ekipe – vesele se drugi.

Kako pišu strani mediji, nova Instagram praksa rezultirala je velikim gubitkom pratilaca na profilima pojedinih poznatih influensera. Pokazalo se i da se sponzori poprilično oslanjaju na broj lajkova kod odluke s kime će sarađivati.

Prema podacima sa Social Bladea, influenserka Elizabet Sobinof samo u ponedeljak je ostala bez 683 pratilaca, iako je počela da piže o ženskoj snazi. Od kada su lajkovi nestali, izgubila je oko hiljadu pratilaca. Njena koleginica Sajrel Pol je izgubila je 1241 pratioca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling it 💎 outfit/earrings- @marianrahme @catwalkinstyle

A post shared by Elizabeth Sobinoff (@lizalizzieelizabeth) on Jul 18, 2019 at 1:05am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life