Pretraži

UDOMI, NE KUPUJ: Sara Reljić poklanja pet pasa (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/sara_reljic.1

Pevačica Sara Reljić objavila je na Instagram storiju da želi da udomi 5 životinja sa ulice, kojima je potrebna ljubav i briga.

——————– Sponsored ——————–

Mnogi su je pitali koje su rase psi, a ona im je poručila da je to najmanje bitna stvar jer oni svojim vlasnicima pružaju neverovatnu količinu ljubavi.

  • Ljudi, imam 5 životinja sa ulice, rasa – nepoznata i pravo da vam kažem nema nikakve razlike, osim što kad me pitaju koja su mi rasa psi ja kažem "nemam pojma" i kompletno me zabole baš što nemam pojma koja su rasa jer su najbolji na svetu! Tu količinu ljubavi i predanosti ćete doživeti i od rasnog i od mešanca! Pitanje je samo ko nije…da ne kažem rasista – napisala je Sara i dodala:
Photo: Instagram/sara_reljic.1

Photo: Instagram/sara_reljic.1

– I kapiram da vas možda smaraju ovakvi storiji, zvučim kao neki Kalimero, ali stvarno, želim svima da kažem da rasa nije bitna, da mnogo pasa umire na ulici, nezbrinuto, dok ljudi kupuju pse i plaćaju da bi ga imali u kući… evo ja kažem svima, kupite jednog rasnog i udomite jednog mešanca i pokušajte da nađete razliku…nećete je naći. Volećete ih podjednako, podjednako će vas nervirati i podjednako će vam praviti lom po kući.

Photo: Instagram/sara_reljic.1

Photo: Instagram/sara_reljic.1

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life