Pretraži

TEŠKE SU UKUPNO 4 KG: Paris je proglašena ženom sa najvećim grudima u Nemačkoj (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/real.barbie.of.berlin

Influenserka Paris Herms samu sebe naziva "pravom barbikom Berlina", a osim toga nosi titulu vlasnice najvećih grudi u Nemačkoj.

——————– Sponsored ——————–

– Plastično je fantastično – stoji joj u opisu Instagram profila gde je prati više od 270 hljada ljudi. Ova influenserka je do sada potrošila više od 40 hiljada funti na plastične operacije, a najviše je uložila u grudi koje su joj trenutno veličine 80L.

Njene grudi ukupno teže četiri kilograma – po dva kilograma svaka. Za britanski The Sun ranije je otkrila da joj je san bio da dođe do dva kilograma.



  • Kad sam se probudila nakon operacije, bila sam veoma srećna. 

Dodaje da joj nije bio plan da postane žena s najvećim grudima u svojoj zemlji, ali da je to ipak veoma lep osećaj.

Paris je ispričala da je u detinjstvu bila zlostavljana od strane vršnjaka upravo zbog izgleda. Zbog toga je počela da se podvrgava estetskim operacijama.

Nisam bila lepa i zbog toga su me zlostavljali. Htela sam da izgledam kao lutka, da budem besprekorna – obajašnjava Paris.

Najviše ju je podržavala baka koja se brinula za nju nakon mnogih operacija. Baka joj je i platila prvu operaciju grudi, iako nije srećna zbog izgleda svoje unuke.

  • Ne slažem se sa svim njenim operacijama, ali to je način na koji se ona izražava. Zbog vršnjačkog nasilja sad želi da izgleda drugačije – kaže baka Doris.

Paris je ukupno imala tri operacije grudi i operaciju nosa, a u lice je stavljala filere kako bi promenila oblik.

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life