Pretraži

NJEGOVA ŠALA JE POSTALA STVARNOST: Muškarac upoznao devojku preko aplikacije i pozvao je na putovanje! Evo kako se sve završilo

Life
0
Photo: Pixabay.com

Prva poruka koju pošaljete na aplikaciji za upoznavanje može doneti ili uništiti šanse koje imate kod određene osobe.

——————– Sponsored ——————–

Sve više i više ljudi se okreće Tinderu, Bamblu i Grindru kako bi pronašli srodnu dušu, pa je zbog toga potrebno biti originalan kako bi privukao pažnju na sebe i izdvojio se iz mase.

Šala jednog muškarca, koji je poslao poruku random devojci na mreži, postala je stvarnost. Potencijalni par će imati priliku da ode na nesvakidašnji prvi sastanak.

Popularni jutjuber Sophdoesnails je na Tviteru objavio priču o Benu i Emili. Soph je objasnio da je se njegov prijatelj dopisivao sa devojkom na Bamblu, kao i da se našalio sa njom, kada je spomenuo odlazak na aerodrom Getvik i zajedničko spontano putovanje.



Nakon što su se oboje složili sa tom idejom, Ben je poslao link za misteriozne vaučere za putovanja, koji koštaju 99 funti po osobi. Destinacija se izvlači nasumično.

Benovo upozorenje „Ja sam vrsta osobe koja bi rezervisala let negde sa random osobom“ oduševilo je Emili koja ga je pozvala da izaberu datum jer joj treba „malo sunca u životu“.

Izvlačenje mesta putovanja održaće se 23. oktobra, a potencijalni par bi mogao dobiti ponudu za egzotičnu destinaciju, kao što je Bali. 

Objava je imala 5.000 tvitova i 45.000 lajkova, zbog čega je postala viralna. Emili je na viralni tvit odgovorila: "Jaoj, ovo sam ja." 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life