Pretraži

HRABRO: Ariana Grande izašla na ulicu i priključila se protestima u Americi zbog rasnog nasilja (FOTO)

Life
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Neki demonstranti primetili su Arianu kako maršira među njima i objavili njene fotografije na društvenim mrežama sa zaštitnom maskom. Ona je nosila oversajz žuto-crni duks i bele pantalone. U rukama je držala natpis na kojem je pisalo: "Black lives matter".

Pevačica je na svom Tviter nalogu postavila sopstvene fotografije sa protesta, pozvavši medije da ne ignorišu mirne proteste koji se dešavaju u gradu.

Neki protesti iz Los Anđelesa postali su nasilni. Pljačka koja se dogodila tokom njih dominirala je u vestima o protestima u ovoj oblasti. U gradu je uveden policijski čas, a Nacionalna garda je raspoređena da održava mir tokom noći.

Ariana je naglasila da nije svaki protest ovakav.

  • Sati i kilometri mirnog protesta juče su bili malo pokriveni. Sve širom Beverli Hillsa i Zapadnog Holivuda – napisala je na Tviteru i podelila fotografije.

  • Pevali smo, ljudi su trubili i bodrili. Bili smo strastveni, bili smo glasni, voleli smo se. Pokrijte i ovo molim vas – dodala je ona.

Ariana je takođe pozvala svoje pratioce da glasaju, potpišu peticiju i doniraju novac.

  • Molim vas, nastavite sa potpisivanjem ovih peticija, donirajte, vodite razgovore sa porodicom i prijateljima o tome, čitajte i delite linkove i resurse … nežno podsećanje da se to ne završava danas ili sutra ili nakon što jednom o njemu objavite – navela je pevačica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life