Pretraži

PROGOVORILA: Kako je Kejti Peri spasila svoj život nakon raskida

Life
0
Screenshot:JimmyKimellLive

Dok su njih dvoje sada srećno vereni i očekuju svoje prvo dete zajedno, Kati se prisetila kada stvari nisu bile savršeno savršene.

„Bilo mi je toliko važno da budem slomljena tako da bih mogla naći svoju celovitost na potpuno drugačiji način“, rekla je Keti Peri nakon što je detaljno opisala svoje iskustvo tokom raskida sa sadašnjim verenikom.

Keti Peri nedavno se otvorila o jednom od najtežih trenutaka u svom životu.

 



  • Izgubila sam osmeh", rekla je pevačica u nedavnom intervjuu za SiriusKSM-ov CBC Radio One. "Ne znam da li je moj osmeh ikada bio potpuno, autentično moj, ali skrivala sam se iza osmeha dugo vremena.On je bio potvrda, ljubav i divljenje za spoljni svet … a onda se to pomerilo. 

  • Moja karijera bila je na toj putanji kojom sam se kretala, išla je gore i gore, i tada sam imala najmanji pomak, ne toliko veliki iz spoljne perspektive. Ali za mene je to bilo ogromno", objasnila je. "Raskinula sam sa svojim dečkom, koji je sada moj budući muž i otac mod deteta, a tada je trebalo da izbacim album, ali ništa me nije činilo uzbuđenom tada.

Za Kati je to vreme u njenom životu "bukvalno prelomilo na pola". Ona je podelila kako se izlečila i rasla iz tog iskustva.

"Bilo mi je toliko važno da budem slomljena tako da bih mogla naći svoju celovitost na potpuno drugačiji način. I biti dimenzionalnija od toga da živim svoj život poput žedne pop zvezde sve vreme", izrazila je.
Američki idol sudija je pripisao njenoj snažnoj veri i zahvalnosti kao ključnim faktorima koji su je izvukli iz "tuge".

"Zahvalnost je verovatno stvar koja mi je spasila život, jer da je nisam pronašla, lutala bih u svojoj tuzi i verovatno samo skočila", podelila je. "Ali našao sam načina da budem zahvalna. Ako postane stvarno, stvarno teško hodam unaokolo i kažem," zahvalna sam, zahvalna sam ".

Ovo nije prvi put da se Kati otvoreno bavi svojim borbama za mentalno zdravlje.

Prošlog meseca je otišla na Tvitter da bi izrazila svoje osećaje depresijom. „Ponekad ne znam šta je najgore pokušavajući da izbegnem virus ili talase depresije koji dolaze sa ovom novom normom“, napisala je.

Tokom live emisije SHEIN Together u maju, priznala je: "Plačem samo kad radim jednostavne zadatke."
"Mislim da je mnogo toga hormonalno i nisam navikla da toliko dugo budem oko toliko ljudi u zatočenom ili malom prostoru. Navikla sam da stalno izlazim. "Ne mogu nigde da idem pored mog automobila … Znači, idem često do svog automobila. To je moj bezbedan prostor."

Uporedo sa iskrenim mentalnim zdravljem tokom trudnoće, Keti je otkrila i kakav je to karantin sa Orlandom. "Ako me volite za vreme karantina, možete da me volite i drugi put", 35-godišnja zvezda se potukla tokom Instagram Live-a sa Cinom u maju.

Kati je pričala o svom vereniku i tome kako je doživotni partner odraz tebe. "Uvek ćete raditi na sebi i svojoj vezi … Partner vam je ogledalo", rekla je.

"Ne znam za vas, ali ponekad ako me uvedete pred ona uvećavajuća ogledala u hotelu, odjednom vidim moje pore i šapice", nastavila je. "Neću napustiti hotelsku sobu – zakasniću na nešto do 30 minuta, jer ne mogu da verujem da vidim sve ove stvari koje nikad nisam videla … da bih mogao da se pobrinem."

"Ne stavljajte ogledalo blizu mog lica, ali to je vaš partner", rekla je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life