Pretraži

KORONA JE PROŠLOST: Severina pobedila virus korona

Life
0
Photo: Instagram/severina

Ceo region je ostao zatečen kada je pre dve nedelje Severina otkrila da je zaražena koronom. Pevačica je svoje fanove i širu javnost obavestila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, gde je naglasila da se zarazila od bliske osobe, ali da je njen sin Aleksandar negativan na pomenuti virus. 



Iako je bila u izolaciji, redovno se javljala svojim pratiocima i izveštavala ih o stanju u kom se nalazi. 

– Ne znam kako da vam svima zahvalim na neverovatnoj brizi. Ne stižem da odgovorim i zahvalim svima, ponekad moram i da se odvojim od telefona. I dalje sam dobro. Vreme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po telefonu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Toliko volim da plešem da se izvinjavam komšijama na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprečava (kao ni mene) da ne zaplešemo gde god sad bili… Bred Pit poludi – napisala je pevačica nedavno, a sada je obavestila sve da je i izašla iz samoizolacije.

– Hello from the other side,  srećan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave! – poručila je Severina uz fotografiju na kojoj je blistala u crvenom kombinezonu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life